Mingit sarnast arvamust ma ootasingi Mustkass
 Kuula seda prooviks Parallel or 90 Degrees- Afterlifecycle vist 1997 a.

Sind Mustkass on muidugi raske "rahuldada"  kuid oled nõus hea segu on erinevatest stiilidest ja isegi üllatav vahest
 Sind Mustkass on muidugi raske "rahuldada"  kuid oled nõus hea segu on erinevatest stiilidest ja isegi üllatav vahest   ja tänapäeva muusikas on suht raske tulla välja puhtalt oma asjaga mida ei saaks võrrelda vanade peerude loominguga kuna mehed on kasvanud floydi ja teiste loominguga ja emapiimaga sisse imenud teatavad meloodiad
 ja tänapäeva muusikas on suht raske tulla välja puhtalt oma asjaga mida ei saaks võrrelda vanade peerude loominguga kuna mehed on kasvanud floydi ja teiste loominguga ja emapiimaga sisse imenud teatavad meloodiad   Nagu Sinul on ainult üks jumal ja kui peaksid muusikat tegema siis raske arvata mida Sinu looming meenutaks
 Nagu Sinul on ainult üks jumal ja kui peaksid muusikat tegema siis raske arvata mida Sinu looming meenutaks  
   Aga ok ei vaidleks ja kui uudiseid mis huvitavad siis paneme ikka siia ja äkki teistel kah kasu
 Aga ok ei vaidleks ja kui uudiseid mis huvitavad siis paneme ikka siia ja äkki teistel kah kasu  

Oled sa Troweri ja Bruce varasemaid koostööalbumeid kuulanud
 Oled sa Troweri ja Bruce varasemaid koostööalbumeid kuulanud  BLT-81 JA Truce-82 aastast
 BLT-81 JA Truce-82 aastast 

Otsides seda plaati sattusin siis Bryan Ferry Dylanesque 2007 peale kus astub ülesse kah Robin Trower.Päris hea plaat, head vanad laulud ja vanadelt peerudelt veel
 Otsides seda plaati sattusin siis Bryan Ferry Dylanesque 2007 peale kus astub ülesse kah Robin Trower.Päris hea plaat, head vanad laulud ja vanadelt peerudelt veel 

seal on ikka imelugusid, olles grupi austaja alates 1983 aastast ja kuulanud kõik albumid läbi edas- ja tagurpidi ei suudaks mina kinnisilmi osade lugude esitajaks pakkuda AC/DCfaas kirjutas:AC/DC - Backtracks (2009) 2CD - Studio Rarities & Live Rarities

Too 2CD versioon ei ole nüüd kõige parem - vat see siin on 'oopis teine asi - vähemalt vinüül kaasa pandud.faas kirjutas:AC/DC - Backtracks (2009) 2CD - Studio Rarities & Live Rarities
Tore, Eestist ei saagi tellida, Lätist ja Leedust näiteks saab.bljumkin kirjutas:Too 2CD versioon ei ole nüüd kõige parem - vat see siin on 'oopis teine asi - vähemalt vinüül kaasa pandud.

Oota, kes mis on see "Kino"? Venelaste punti tean.faas kirjutas: The Band:
Pete Trewavas : (Kino),
Nick D'virgilio : (Genesis),
...
Tony Levin : (Peter Gabriel),
John Giblin : (Peter Gabriel / Alan Parsons / Kate Bush),
John Beck : ( Alan Parsons Project / Kino),
John Mitchell : (Kino),
...
Ei komenteeriks