Sama kehtib ka HD tuunerite puhul...faas kirjutas:... silmaringi tuleb avardada ja olla avatud uutele asjadele

Sama kehtib ka HD tuunerite puhul...faas kirjutas:... silmaringi tuleb avardada ja olla avatud uutele asjadele

Kuula siis neid nimesid näiteks millest kirjutasin,paraku jah pole mina uuest muusikast endale suurt midagi leidnud(kui mõned üksikud asjad välja arvata),ma pole suutnud vanu asjugi veel ära teha,klassika on siiski olemas.faas kirjutas:Kuulan kah mina vanasid klassikuid.Lihtsalt ei maksa ainult minevikus elada vaid kah praegust muusikat kuulata.
Mustkass silmaringi tuleb avardada ja olla avatud uutele asjadele

jätkame uue muusikaga.
 jätkame uue muusikaga. 
  Muidu päris meeldiv kuulamine ja kah karmima liini austajatele peaks ok olema.
  Muidu päris meeldiv kuulamine ja kah karmima liini austajatele peaks ok olema. Hea muusika
 Hea muusika  (muidugi monotoonne
  (muidugi monotoonne   ) sihuke korralik, huvitav, jõuline plaat .
 ) sihuke korralik, huvitav, jõuline plaat .  kuulates seda plaati siis poleks oodanud poolakatelt nii head musa, varasema loominguga eriti kursis ei ole aga plaate neil jägub
 kuulates seda plaati siis poleks oodanud poolakatelt nii head musa, varasema loominguga eriti kursis ei ole aga plaate neil jägub   peab kah need vist üle kuulama.Soovitan siis kuulata
  peab kah need vist üle kuulama.Soovitan siis kuulata   

Monontoonnseks kah ei saa ristida
   Monontoonnseks kah ei saa ristida   Minu meelest s..t aga kiidetakse, kuulake siis ja avaldage arvamust.
 Minu meelest s..t aga kiidetakse, kuulake siis ja avaldage arvamust.  
  Võimalik rahus kuulates otsast lõpuni jõuab kohale aga hetkel
 Võimalik rahus kuulates otsast lõpuni jõuab kohale aga hetkel   olen teist kuulanud tööle koju sõites autos.
 olen teist kuulanud tööle koju sõites autos. üllatas meeldivalt olles neilt tiba teistsugust muusikat kuulnud varem tiba leebem ja progelikum.
 üllatas meeldivalt olles neilt tiba teistsugust muusikat kuulnud varem tiba leebem ja progelikum. Üks hea plaat on ilmunud jälle (minu arvamus)
  Üks hea plaat on ilmunud jälle (minu arvamus)  

Ma ei näe põhjust.Vist ei oleks mõtet vanu albumeid eriti reklaamida ja nagu ma olen maininud siis kirjutan ainult huvitamatest mis mulle tundub hea
 Ma ei näe põhjust.Vist ei oleks mõtet vanu albumeid eriti reklaamida ja nagu ma olen maininud siis kirjutan ainult huvitamatest mis mulle tundub hea   näiteks osad siin mainitutest sobivad täiesti ikoonide kõrvale oma muusikalise ja kunstilise väärtuse poolest arvan ja muidugi kõik ei ole kuld lihtsalt vask aga läikiv
 näiteks osad siin mainitutest sobivad täiesti ikoonide kõrvale oma muusikalise ja kunstilise väärtuse poolest arvan ja muidugi kõik ei ole kuld lihtsalt vask aga läikiv  Mustkass elu läheb edasi ei jäänud eelmisesse sajandisse pidama ja Muusikat (suure tähega) tehakse kah praegu ma arvan
  Mustkass elu läheb edasi ei jäänud eelmisesse sajandisse pidama ja Muusikat (suure tähega) tehakse kah praegu ma arvan   mida on kah vanadel peerudel hea kuulata.
  mida on kah vanadel peerudel hea kuulata.

Vabandused siis.
 Vabandused siis. poisikesed vist pole, kõik vanad peerud
 poisikesed vist pole, kõik vanad peerud   

Tänud! Eks kuulame ära.Mustkass Sulle kah midagi (kah teistel huvilistele) minu meelest huvitav ja päris hea projekt
 Tänud! Eks kuulame ära.Mustkass Sulle kah midagi (kah teistel huvilistele) minu meelest huvitav ja päris hea projekt   Devin Townsend Project   Ki  2009
  Devin Townsend Project   Ki  2009