bljumkin kirjutas:Algseadete taastamine koos otsinguga võtavad Zuumboxil aega ~viis minutit.
No liidame siia juurde veer manuali tudeerimise ~10 minutit.Kuigi jah,
mina ei tunne kedagi,kes tunneks kedagi,kes Zuumboxi
tööle saamiseks oleks manuali vajanud ...,
15 minutit PÄEVAS mõelda on
ebameeldiv ja vihastav,
No arumaisaa ... millest krt võtku üldse see halin,vigin ja vingumine kui
inime ei ole 2,5 aasta jooksul pidevalt ekspluateeritavat jubinat selgeks saanud ...
kole lugu jah,tea,kes selles küll süüdi on ...
Jüri Pihel ilmselt,
Oleks veel inime loll,siis võiks asjast aru saad - no ei ole miskit teha - aga inime sai ju asjaga ikkagi hakkama,kui viitsis mõtlema hakata!
Siin teatud virisevate seltsimeeste ääretu (mõtte)laiskus on
tõesti
ÄÄRMISELT ebameeldiv ja vihastav ...,

Vaata, oleks see Piheli Jürka siis eelnevalt kuskil ka pasundanud, et asja normaalselt toimima saamiseks tuleb Zoomboxi kasutajatel esmalt teha tehaseseadete taastamine...seda ei öeldnud aga keegi. Mina panin oma loogikast lähtudes ta kohe automaatotsinguga otsima ja leidis
tõepoolest need uued sagedused üles. Paraku jäid ka vanad surnud sagedused etteotsa alles ja ümber
tõsta mul kanaleid ei õnnestunud.
Ma tahaks näha mõnda nö tavakasutajat kes suudab SD zoomboxil mõne minutiga laksust ära jagada ja ümber
tõsta kanalid nii nagu ise soovib. Starmani tehnilised
töötajad saavad sellega kindlasti hakkama ja satifriigid ka, 99% elanikkkonnast aga kindlasti mitte. Ma usun et meil on ka veel 5a pärast papisid kellel selle uue otsingu tulemusena jäid uued kanalid loendi lõppu ja nii nad jäävadki seal nooleklahvidega neid tagumisi kanaleid kogu aeg otsima.
Mida ma öelda tahan on see, et Zoomboxi menüü on äärmiselt ebaloogiline ja haige ning muudatuse mõju erinevatele digiboksi kasutajatele ei osatud ette näha.
Eelnevalt on mul Kalev Spordi ja kadunud TV6 Zoomboxi nimistust kustutamine ka õnnestunud kuidagi katse eksituse meetodil menüüsid läbi surfates. Lisaks ei suutnudki Zoombox ära tunda ei varasemat Salora ja nüüdset Sony telekat ja pidevalt tuleb möllata kahe puldiga. Zoomboxi tootja Kaon ei tea küll midagi, milline üks mugav kasutaja interface välja nägema peaks

Pole mõtet inimesi tehnikakaugeteks lollideks tembeldama hakata.