DUO ONE - Voogedastusteenus
- 0000
- Tegija
- On tänanud: 232 korda
- On tänatud: 86 korda
Re: DUO ONE - Voogedastusteenus
Ja kust siis papp tulema hakkab, kui reklaam puudub? Kas Elisa siis maksab? Siis peavad seal ikka head saated tulema, muidu see kanal on oht, et hääbub (loe, et läheb pankrotti). Loodame siis parimat, kuigi mina kui Telia töötaja neid kanaleid ilmselt nägema ei hakka. Eesti keele olemasolu on igatahe kohustuslik osa.
-
- Digivanake
- On tänanud: 16 korda
- On tänatud: 210 korda
-
- Entusiast
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 3 korda
See on nii uus ja hush-hush teenus, et isegi Google pakub esimesena mingit kahe monitori Kickstarteri projekti ja seejärel sedasama teemat:
Spoiler!
-
- Digivanake
Raivo M kirjutas:Olid seal uute sarjade all duo one logoga pildid...
Oli jahh,mobla pealt ei osanud esmalt märgata neid logosi,
- roska
- Digivanake
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 305 korda
0000 kirjutas:Ja kust siis papp tulema hakkab, kui reklaam puudub? Kas Elisa siis maksab? Siis peavad seal ikka head saated tulema, muidu see kanal on oht, et hääbub (loe, et läheb pankrotti). Loodame siis parimat, kuigi mina kui Telia töötaja neid kanaleid ilmselt nägema ei hakka. Eesti keele olemasolu on igatahe kohustuslik osa.
Sa võid Telia töötaja uurida oma kolleegidelt, miks Telia Eesti pole Duo One Telia teenustesse soovinud lisada. Samal ajal, kui Läti ja Leedu Telia on seda teinud või varsti tegemas.
- 0000
- Tegija
- On tänanud: 232 korda
- On tänatud: 86 korda
See pole minu asi uurida, kuid niipalju, kui kuulnud olen, siis suurte kärpimiste seas TV-teenused selle osaliseks küll ei saanud, pigem vastupidi Ju siis ei saadud teiega diili ja küllap asi ikka hinnas on või ma eksin? Telias on ju Inspira kanal nagunii olemas, igasuguseid striimimise asju samuti. Kui Te hea pakkumise teete, siis on kõik võimalik. Aga kardan, et ju siis on rong juba läinud ja käed Elisaga löödud. Isiklikult ma sellest puudust ei tunne, sest erinevaid TV-teenuseid on ülepea palju ja minu meelest on turg sellest kõigest küllastunud. Puudub vaid kodumaine UHD kanal, kuigi lõkkekanalit on Telias TVs 4K’s nähtud küll. Näiteks värsked filmid, mida kinos näidatakse, võiks pärast mõningast aega tulla 4K’s TV’sse. Hetkel kuum film Vari, mida mina lähen kindlasti kinno vaatama, võib-olla nii mõnigi vaataks seda paari kolme kuu pärast meeleldi hoopis telekast UHD’s. Sellisel asjal oleks minuarvates jumet.
- dabradio
- Entusiast
- On tänanud: 76 korda
- On tänatud: 17 korda
parem juba 4k go3 pealt sisu.
DAB raadio peab jääma ! ERR SD kanalid kinni panna DVB-T
-
Foorumilvanemleitnant
- DigiTVfänn
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 20 korda
xxmen kirjutas:näeb alles siis, kui too huub tellitud on? Olete ikka naljamehed küll
Mis siin naljakat on, Huub on teatavasti tasuline teenus? Kas see, et näiteks Netflix, AlppleTV tasulised on ka naljakas?
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
- xxmen
- DigiTVfänn
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 25 korda
Põrutada oled saanud?
Kui ma tahan teada saada, mida see "DUO ONE" presenteerib, pean ma mööda seda va huiuubi tuuseldama hakkama? Või koguni tellima?
Muidu on need duomehed küll lahked reklaami näitama, aga oma teenust reklaamida ei oska. Või keegi ei maksa selle eest?
Umbes sama, kui poodi minnes kõigepealt maksan ja alles siis pääsen kaupa uurima.
Kui ma tahan teada saada, mida see "DUO ONE" presenteerib, pean ma mööda seda va huiuubi tuuseldama hakkama? Või koguni tellima?
Muidu on need duomehed küll lahked reklaami näitama, aga oma teenust reklaamida ei oska. Või keegi ei maksa selle eest?
Umbes sama, kui poodi minnes kõigepealt maksan ja alles siis pääsen kaupa uurima.
- kokku123
- Digivanake
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 21 korda
xxmen kirjutas:Põrutada oled saanud?
Võta Duo 5,6 vms kava lahti ja pmst seda ilmselt saabki. CSI, Office, Friends, Tuvikesed
-
- Digivanake
Go3 ja Netflix alustasid Eestis koostööd. Odavaim pakett maksab ligi 20 eurot
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12033 ... i-20-eurot
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12033 ... i-20-eurot
- peeter3000
- Digivanake
- On tänanud: 134 korda
- On tänatud: 199 korda
võtsingi endale selle Go3+Netflix kõige kallima 29.99€ paketi just praegu prooviks, töötab küll siin Poolas ja saab isegi kvaliteeti muuta ning subbakad ka ok.
ainult nett vist ei vea välja, euroopas 54GB kuupiir, põhjamaades ja eestis muidugi piiramatu (5G Telia)
ainult nett vist ei vea välja, euroopas 54GB kuupiir, põhjamaades ja eestis muidugi piiramatu (5G Telia)
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist