Screenshot_2025-08-03-20-41-17-839_com.android.chrome.jpg
AM-FM-DAB uudised
-
- Edasijõudnu
Re: AM-FM-DAB uudised
aga kuskil pole kirjas ,et on Tre plus raadio Eetris pole ka kuulnud nime 91,3MHz pealt
DAB raadio peab jääma ! ERR SD kanalid kinni panna DVB-T
ei usu et võlgades härra Pohlak veel uusi saatjaid hakkaks püstitama
Minu arust, kui septembris käivituvad ametlikult DAB- võrgud, tuleks FM-sageduste jagamisele pidur panna. Need jaamad, millel on lai kuulajaskond, võivad FMis levi laiendada, aga nišijaamadele piisab digiplatvormist.
Ühe.kahe FM-saatjaga piirkondlik jaam oleks erand.
Just paar päeva tagasi skannisin FM-ala, et mida kuuleb - enamus muusukajaamu tümpsub ühtmoodi ja aetakse neis mõttetut läbujuttu (seda ei kannata enam lobaks nimetada).
Ühe.kahe FM-saatjaga piirkondlik jaam oleks erand.
Just paar päeva tagasi skannisin FM-ala, et mida kuuleb - enamus muusukajaamu tümpsub ühtmoodi ja aetakse neis mõttetut läbujuttu (seda ei kannata enam lobaks nimetada).
nõus, aga taevaraadios on siiamaani arusaam suht ükskõikne DAB+ teemal...
Suhtlesin Druzi omadega, tegemist on ajutise katkestusega ning plaanivad ikka eetrisse tagasi tulla. Näis, kuidas tegelikult läheb. Vastavalt seadusele võib teha pausi saadete edastamisel kuni üks kuu. Sealt edasi võidakse raadioluba tühistada ning see tähendab uut konkurssi. Ma arvan, et TTJA proovib seda sarnaselt eelmise konkursiga uuesti välja anda, ukraina, vene või eestikeelne jaam jne. Samas ma olen nõus, sellel võrgul sellisel kujul pole suurt pointi ja pigem võiks sagedused ükskikuna panna konkursile.
No kuniks härra pumba juures on ja EKRE hääl vajab levitamist siis ei imestakssiinus kirjutas: 00:32, 04 Aug 2025 ei usu et võlgades härra Pohlak veel uusi saatjaid hakkaks püstitama
Täpselt sama küsimus. Ma jätaks vaid R4 alles, saavad need lasnamäel ja ida-virus elavad saamatud sibulad oma uudised kätte ja rohkem neile vaja pole.
Ja mis seis meil selle DAB-ga üldse on? Suht nõrk seis hetkel kui juba Maardu järve ääres ühe muxi levi otsa saab

ma pole küll vaba meedia vastu, aga ma arvan küll, et TTJA väga ei annaks luba ettevõttele kellel nii suured võlad on..
eks näis
Levira alles ehitab seda DAB+ võrku. Praegune seis on suht sama nagu see test on olndki. Progressi pole näha.kokku123 kirjutas: 19:38, 04 Aug 2025 Ja mis seis meil selle DAB-ga üldse on? Suht nõrk seis hetkel kui juba Maardu järve ääres ühe muxi levi otsa saab![]()
Näeb välja nagu ipv6 üleminek. Tehnoloogia on olemas, aga ei tulda järele. ipv4 on juba aastakümneid deprecated, aga tõsiselt ainult Telia näitab huvi...
Autodes on DAB+ vastuvõtja nõutud, aga taksodes kus sõitnud olen, on vist ühes mersus olnd enabled see feature et dab levis laseb dab raadiot. On veel taksojuhte, aga neid ei koti, mängivad FM'ist ja raadio ei hüppa dab'ile
Default on FM ja nii ongi. Nad ei tea DAB'ist midagi. Maakeeles mnnigi.
Viimati muutis siinus, 03:23, 05 Aug 2025, muudetud 1 kord kokku.
Progressi saab ehk näha, kui teleskoobiga teletorni või teisi saatemaste vaadata. Progressi enne septembrit kuulda ei saa, sest uued sagedusload hakkavad alles siis kehtima ja enne saatjaid sisse lülitada ei tohi.
Ega mul köögis teist muksi Duo kanalitega kuulda ei ole, isegi signaalipulgad ei reageeri. Õues mäe peal Teletorni otsenähtavuses loeb teenused mällu ja katkemisega õnnestub kuidagi ka kuulda. See-eest Koeru 7A signaalitugevus on kaks-kolmandikku lukustumiseni isegi toas.kokku123 kirjutas: 19:38, 04 Aug 2025Suht nõrk seis hetkel kui juba Maardu järve ääres ühe muxi levi otsa saab
aga samas kedagi see dab pööre ka ei koti kuni fm kinni pandaks, niiet keegi ei hakka dab raadioid ostma ka. Hetkel ainult entukate pidu.
Duo raadiot kuulen mõnes kohas aga misse point on? retroFM ei levi ju
Duo on niikuinii pmst sama kontent mis starfm
Duo raadiot kuulen mõnes kohas aga misse point on? retroFM ei levi ju

Duo on niikuinii pmst sama kontent mis starfm
DAB+ alustab ametlikult 1. septembril, aga siis ka kohe mitte kõikides kohtades, sest Levira ei jõua ehitada kõike valmis selleks ajaks. Augusti lõpu poole kirjutan täpsemalt, mis juhtuma hakkab. DAB+ propageerimisega hakkab tegelema MTÜ Digiraadio.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Ühinen seisukohaga. Sulgeda tuleks ka minu arvates kõik venekeelsed jaamad peale Raadio 4, eriti kui nad ei tegele aktiivselt Kremli infomüürist läbi murdmisega. 34 aastat on olnud aega eesti keel ära õppida.kokku123 kirjutas: 19:38, 04 Aug 2025 Täpselt sama küsimus. Ma jätaks vaid R4 alles, saavad need lasnamäel ja ida-virus elavad saamatud sibulad oma uudised kätte ja rohkem neile vaja pole.
Nojh, oleks neil võimalus NRJ eetrisse tagasi tuua aga ju siis pole huvisiinus kirjutas: 00:39, 04 Aug 2025 nõus, aga taevaraadios on siiamaani arusaam suht ükskõikne DAB+ teemal...
Taevaraadio (ja Relax, Raadio 7) pole mitte ükskõiksed, vaid pigem vastu DAB-le ning püüavad selle käivitamist võimalusel takistada erinevate vahenditega. Pigem on selle tekitanud Relaxi omanik, kes on Taevaraadioga tihedalt seotud ning on põhimõtteline vastane. Ükskõiksed on Kadi, Pereraadio, Kaguraadio. Trel tahaks tulla, aga pole raha. Maximumi osas puudub info.siinus kirjutas: 00:39, 04 Aug 2025 nõus, aga taevaraadios on siiamaani arusaam suht ükskõikne DAB+ teemal...