2. leht 2-st

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 11:46, 12 Mai 2019
Postitas humanoid
Minul samuti boxiga kõik ok pilt ilus . Internet 4G 20/5 HD jookseb stabiilselt 7-8 Mbit/s .
See on 4K box, HDMI 2.0 vaata oma teleri settingud üle...
Kas sul on ikka Telia poolt kaasa antud HDMI 2.0 juhe küljes ? vana juhe (1.4) keerabki asja p....

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 14:51, 12 Mai 2019
Postitas mulk2
Ma maadlesin LG oled telekaga sellise probleemiga, et Deepcolor seades viskas pildi mustks või siis mürapilti. Aitas siia kaasas olnud 5305 boksi kaabli vahetus lühema 2.0 HDMI kaabli vastu.Panin 0,5m ja töötab ilusti. HV foorumist sain vihje.

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 22:14, 12 Mai 2019
Postitas 0000

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 19:16, 13 Mai 2019
Postitas mulk2
https://arvutitark.ee/est/tootekataloog ... lat-393619

Mina ostsin mõnevõrra soodsama kaabli.Töötab nagu kulda.

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 16:38, 16 Mai 2019
Postitas vonmyrtsi
Nüüd on 6 erinevat HDMI kaablit proovitud ja teleri seadmed läbi käidud. Pilt on p..k mis pa...k. Homme läheb teliale tagasi see vip.
Teine viga mis kummitab on mingi internetiühenduse viga. Paar päeva pole kasutanud ja panen boxi käima on ekraanil ees et teil pole inernetiühendust. Voolujuhe tagant korraks ja hakab tööle. Ei, pole vaja sellist paska. Amazon firestick 4K ja leiser tv, tunduvalt parem pildikvaliteet.

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 09:41, 18 Mai 2019
Postitas indrpo
vonmyrtsi kirjutas:Nüüd on 6 erinevat HDMI kaablit proovitud ja teleri seadmed läbi käidud. Pilt on p..k mis pa...k. Homme läheb teliale tagasi see vip.
Teine viga mis kummitab on mingi internetiühenduse viga. Paar päeva pole kasutanud ja panen boxi käima on ekraanil ees et teil pole inernetiühendust. Voolujuhe tagant korraks ja hakab tööle. Ei, pole vaja sellist paska. Amazon firestick 4K ja leiser tv, tunduvalt parem pildikvaliteet.


Kuna sa tarbid sellega minuTV teenust mis on OTT ja madala bitratega siis ei maksa sealt tõesti mingit "4K pilti" oodata. Üldiselt tarbitakse neid bokse ka Telia kaabli otsas kus on teine pilt.
Samas mingit piraTVd pole mõtet ka suure suuga promoda. Nemad võivad sulle muidugi piisava netikiiruse korral mingit FHD pilti üle maailma lasta ja seal ei piira keegi mingeid striime. Kui töötab on hästi ja kui ei tööta on ka hästi..

Re: Telia Arris vip5305

Postitatud: 12:47, 18 Mai 2019
Postitas humanoid
indrpo kirjutas:
vonmyrtsi kirjutas:Nüüd on 6 erinevat HDMI kaablit proovitud ja teleri seadmed läbi käidud. Pilt on p..k mis pa...k. Homme läheb teliale tagasi see vip.
Teine viga mis kummitab on mingi internetiühenduse viga. Paar päeva pole kasutanud ja panen boxi käima on ekraanil ees et teil pole inernetiühendust. Voolujuhe tagant korraks ja hakab tööle. Ei, pole vaja sellist paska. Amazon firestick 4K ja leiser tv, tunduvalt parem pildikvaliteet.


Kuna sa tarbid sellega minuTV teenust mis on OTT ja madala bitratega siis ei maksa sealt tõesti mingit "4K pilti" oodata. Üldiselt tarbitakse neid bokse ka Telia kaabli otsas kus on teine pilt.
Samas mingit piraTVd pole mõtet ka suure suuga promoda. Nemad võivad sulle muidugi piisava netikiiruse korral mingit FHD pilti üle maailma lasta ja seal ei piira keegi mingeid striime. Kui töötab on hästi ja kui ei tööta on ka hästi..


MinuTV tuleb minul 4G(2600Mhz) 20/5 Telia üle õhu internet Full HD/SD bitrate 7-8 Mbit/s .Ja pilt on väga hea, isegi sporti kannatab vaadata, jooksutab ilusti midagi ei ruuduta. Kas kaabli otsas tuleb siis Bitrate rohkem ? Tahaks lihtsalt teada...
Kui internet ei ole stabiilne ja kukub vahel täitsa ära, siis ongi pilt sitt , siis HD ´st ei tasu unistadagi ja SD nagu VHS...