FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
andyman
Entusiast

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas andyman »

Ma samuti vaatasin rohkem Kanal2-te. Olümpiamängude ajal eriti. Aga duoplay.ee lehel on järelvaatamine minu arvates väga kenasti ja mugavalt korraldatud (palju parem kui jupiter.err.ee). Ühendad arvuti hdmi kaabliga teleriga ja vaatad mugavalt seda, mida soovid ja just siis, kui soovid.
ottot
Edasijõudnu

Postitus Postitas ottot »

Duoplay tasuta järelvaatamist ei julgenud mainida, kiidad ja võetakse ära. Aga selle kohta jäi mulle mulje, et mõni film ei ilmunud järelvaatamisse, näiteks Talveprintsess. Minu LG-telekal on Jupiter natuke uimane, kuid duoplay järelvaatamine lausa aeglane. Arvuti on teises toas kui telekas, eelistan ikka otse telekast vaadata. Erinevus üle õhu vaatamisega on muidugi ilmne. Netis on näha, mis kell ja mida ma vaatan, õhu kaudu ma statistikasse ei jõua.
Kasutaja avatar
Välek
Uudistaja

Postitus Postitas Välek »

roska kirjutas: 12:19, 10 Jaan 2025 6 kuud vabalevis andis meile juurde 1000 vaatajat, aga vabalevi kulu ja reklaamist teenitav tulu selle 1000 vaataja pealt pole balansis.
Pakun puusalt, et pigem 50 000 vaatajat oleks see õige number! Eestis on 100 000 televaatajat kes jälgivad vabalevis edastatavaid telekanaleid. Osadel neil on kindlasti vanemad telerid või digiboksid mis ei toeta T2/HEVC-i, kahandame siis selle arvu 50 000 peale. Seda, et reklaamist teenitav tulu pole piisav on usutav, tegemist ikkagi äri mitte heategevusega. Mõistan ka seda miks naasis vabalevisse TV3 Grupp, kuidas sa müüd reklaami kui sinu konkurent "Duo Media" on oma kanalitega vabalevis, viimasel ju selge eelis!? Pole vist tarvis olla raketiteadlane, et mõista mis varsti juhtub...
1. TV3 Grupp lahkub samuti vabalevist (tõenäolisem variant)
2. TV3 Grupp jääb Duo Media kiuste vabalevisse, mistõttu on viimane sunnitud naasma samaväärsete kanalitega eetrisse
Vabalevisse jäetud kanalite valikut on üldse raske mõista, näiteks "MyHits", noored on küll need viimased kes vabalevis olevaid kanaleid vaatavad, pigem ikka nutitelefon ja erinevad voogedastusplatvormid. "Kino 7 ja Kanal 7", ma lihtsalt ei oska midagi kommenteerida, vbl siis vene inimene tarbib ja ka ostab reklaami!?
Aga on nagu on, "esmane kogemus on lubav ning tagasiside julgustav" mehele soovitaks teinekord paar päeva enne juhtme seinast eemaldamist lisada ekraanile ka väike tekstiriba infokirjaga edastamise lõpetamisest X-kuupäeval, hetkel kukkus see välja nii nagu ma oleksin läinud poodi ja avastanud poe uksel eelneva ettehoiatuseta sildi, et oleme tänasest suletud!
P.S. Meie perel oli plaan teha üks korralik koogiõhtu "Apteeker Melchiori triloogia" saatel ...aga läks nagu läks, Tänud!
vanags
Uudistaja

Postitus Postitas vanags »

Kas Valgjärve saatja ei edasta enam Kanal 2 HD programmi. 203 positsiooni pole enam listis.
renqest
Entusiast

Postitus Postitas renqest »

vanags kirjutas: 15:30, 13 Jaan 2025 Kas Valgjärve saatja ei edasta enam Kanal 2 HD programmi. 203 positsiooni pole enam listis.
Kanal 2 oli vabalevis vaid ajutiselt :!:

https://digilevi.ee/kanal-2-duo-4-ja-du ... abalevist/
https://www.levira.ee/_files/ugd/e7fa8d ... 4d1b56.pdf
vanags
Uudistaja

Postitus Postitas vanags »

Aitah. Kui õigesti aru saan, pole isegi krüpteeritult edastatav
ottot
Edasijõudnu

Kanal 2 tuleb krüpteeritult MUX6 pealt, aga SD, mitte HD, vt eespool toodud linki
renqest
Entusiast

Postitus Postitas renqest »

Mastide info -
https://www.levira.ee/_files/ugd/da46d3 ... 289078.pdf
Välek kirjutas: 17:35, 12 Jaan 2025 Aga on nagu on, "esmane kogemus on lubav ning tagasiside julgustav" mehele soovitaks teinekord paar päeva enne juhtme seinast eemaldamist lisada ekraanile ka väike tekstiriba infokirjaga edastamise lõpetamisest X-kuupäeval, hetkel kukkus see välja nii nagu ma oleksin läinud poodi ja avastanud poe uksel eelneva ettehoiatuseta sildi, et oleme tänasest suletud!
Isee-enesest oleks jah olnud viisakas kui info oleks olemas olnud, aga eks too mehike lootis viimase hetkeni, et saavutatakse mingid kokkulepped, et Kanal 2 ikkagi jätkab vabalevis
ottot
Edasijõudnu

roska kirjutas: 11:45, 04 Jaan 2025 Järgmisel nädalast jätkavad Duo Media kanalitest vabalevis MyHits, Kanal 7 ja Kino 7.
Ma sain sellest postist aru, et Kanal 2 kaob vabalevist. Reaalselt jõudis mulle see 'järgmine nädal' kohale 7. jaanuari õhtul.
Kasutaja avatar
dabradio
Entusiast

Postitus Postitas dabradio »

duomeedia on vene meelne.
DAB raadio peab jääma ! ERR SD kanalid kinni panna DVB-T
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”