FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Ma samuti vaatasin rohkem Kanal2-te. Olümpiamängude ajal eriti. Aga duoplay.ee lehel on järelvaatamine minu arvates väga kenasti ja mugavalt korraldatud (palju parem kui jupiter.err.ee). Ühendad arvuti hdmi kaabliga teleriga ja vaatad mugavalt seda, mida soovid ja just siis, kui soovid.
Duoplay tasuta järelvaatamist ei julgenud mainida, kiidad ja võetakse ära. Aga selle kohta jäi mulle mulje, et mõni film ei ilmunud järelvaatamisse, näiteks Talveprintsess. Minu LG-telekal on Jupiter natuke uimane, kuid duoplay järelvaatamine lausa aeglane. Arvuti on teises toas kui telekas, eelistan ikka otse telekast vaadata. Erinevus üle õhu vaatamisega on muidugi ilmne. Netis on näha, mis kell ja mida ma vaatan, õhu kaudu ma statistikasse ei jõua.
Pakun puusalt, et pigem 50 000 vaatajat oleks see õige number! Eestis on 100 000 televaatajat kes jälgivad vabalevis edastatavaid telekanaleid. Osadel neil on kindlasti vanemad telerid või digiboksid mis ei toeta T2/HEVC-i, kahandame siis selle arvu 50 000 peale. Seda, et reklaamist teenitav tulu pole piisav on usutav, tegemist ikkagi äri mitte heategevusega. Mõistan ka seda miks naasis vabalevisse TV3 Grupp, kuidas sa müüd reklaami kui sinu konkurent "Duo Media" on oma kanalitega vabalevis, viimasel ju selge eelis!? Pole vist tarvis olla raketiteadlane, et mõista mis varsti juhtub...roska kirjutas: 12:19, 10 Jaan 2025 6 kuud vabalevis andis meile juurde 1000 vaatajat, aga vabalevi kulu ja reklaamist teenitav tulu selle 1000 vaataja pealt pole balansis.
1. TV3 Grupp lahkub samuti vabalevist (tõenäolisem variant)
2. TV3 Grupp jääb Duo Media kiuste vabalevisse, mistõttu on viimane sunnitud naasma samaväärsete kanalitega eetrisse
Vabalevisse jäetud kanalite valikut on üldse raske mõista, näiteks "MyHits", noored on küll need viimased kes vabalevis olevaid kanaleid vaatavad, pigem ikka nutitelefon ja erinevad voogedastusplatvormid. "Kino 7 ja Kanal 7", ma lihtsalt ei oska midagi kommenteerida, vbl siis vene inimene tarbib ja ka ostab reklaami!?
Aga on nagu on, "esmane kogemus on lubav ning tagasiside julgustav" mehele soovitaks teinekord paar päeva enne juhtme seinast eemaldamist lisada ekraanile ka väike tekstiriba infokirjaga edastamise lõpetamisest X-kuupäeval, hetkel kukkus see välja nii nagu ma oleksin läinud poodi ja avastanud poe uksel eelneva ettehoiatuseta sildi, et oleme tänasest suletud!
P.S. Meie perel oli plaan teha üks korralik koogiõhtu "Apteeker Melchiori triloogia" saatel ...aga läks nagu läks, Tänud!
Kas Valgjärve saatja ei edasta enam Kanal 2 HD programmi. 203 positsiooni pole enam listis.
Kanal 2 oli vabalevis vaid ajutiseltvanags kirjutas: 15:30, 13 Jaan 2025 Kas Valgjärve saatja ei edasta enam Kanal 2 HD programmi. 203 positsiooni pole enam listis.
https://digilevi.ee/kanal-2-duo-4-ja-du ... abalevist/
https://www.levira.ee/_files/ugd/e7fa8d ... 4d1b56.pdf
Aitah. Kui õigesti aru saan, pole isegi krüpteeritult edastatav
Kanal 2 tuleb krüpteeritult MUX6 pealt, aga SD, mitte HD, vt eespool toodud linki
Mastide info -
https://www.levira.ee/_files/ugd/da46d3 ... 289078.pdf
https://www.levira.ee/_files/ugd/da46d3 ... 289078.pdf
Isee-enesest oleks jah olnud viisakas kui info oleks olemas olnud, aga eks too mehike lootis viimase hetkeni, et saavutatakse mingid kokkulepped, et Kanal 2 ikkagi jätkab vabalevisVälek kirjutas: 17:35, 12 Jaan 2025 Aga on nagu on, "esmane kogemus on lubav ning tagasiside julgustav" mehele soovitaks teinekord paar päeva enne juhtme seinast eemaldamist lisada ekraanile ka väike tekstiriba infokirjaga edastamise lõpetamisest X-kuupäeval, hetkel kukkus see välja nii nagu ma oleksin läinud poodi ja avastanud poe uksel eelneva ettehoiatuseta sildi, et oleme tänasest suletud!
Ma sain sellest postist aru, et Kanal 2 kaob vabalevist. Reaalselt jõudis mulle see 'järgmine nädal' kohale 7. jaanuari õhtul.roska kirjutas: 11:45, 04 Jaan 2025 Järgmisel nädalast jätkavad Duo Media kanalitest vabalevis MyHits, Kanal 7 ja Kino 7.
duomeedia on vene meelne.
DAB raadio peab jääma ! ERR SD kanalid kinni panna DVB-T