Ainult ühe märkusena võin öelda, et Riias pole mingeid "saatekeskuseid", tegelikult on see muidugi programmiväljastuskeskus
Aga see Riia maajaam on ka paras kino. Selle tegevus, või kas seda üldse enam on ja spetsialistid on kõik lahti lastud vist.
Ainult ühe märkusena võin öelda, et Riias pole mingeid "saatekeskuseid", tegelikult on see muidugi programmiväljastuskeskus
Opo kirjutas:No kui sul Karla on kõik hästi, siis on ju tore. Lihtsalt firma kes küla bussipeatusesse reklaam sedeleid üles riputab, telefonis lubatakse "ja-ja-ja"
mitmel korral, tekitab tunde, et elatakse üle oma võimete. Kui ka koduleht on kokkupandud millalgi millest juhtub ja kolme aasta jooksul pole suudetud asendada Tapa matusebüroo (mis antud ruumides präegu asub) pilte uutega, jätab üsna kahtlase mulje.
Aga eks ma pooleteist aasta pärast vaata uuesti ringi (kui leping Elisaga ära lõpeb) ja võib olla valin IT-Service.
Teemast veel http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=486144
humanoid kirjutas:hinnavaatlus foorum lõi väikse pildikese ette juba, vara veel usaldada. Klienditeendindus, koduleht, aadress, levikaart -see kõik veel puudub. Ühest otsast asi toimib ,teisest otsast pole veel alustatudki...
Kui tahate kliendi usaldust siis on teil veel pikk tee minna..................
karla kirjutas:humanoid kirjutas:hinnavaatlus foorum lõi väikse pildikese ette juba, vara veel usaldada. Klienditeendindus, koduleht, aadress, levikaart -see kõik veel puudub. Ühest otsast asi toimib ,teisest otsast pole veel alustatudki...
Kui tahate kliendi usaldust siis on teil veel pikk tee minna..................
Minu usalduse on need mehed võitnud, võrreldes Elioni poolemegase ühendusega on antud teenus täielik luksus, Elisa ja Tele2 netipulki on proovitud samuti, 3G toimib aga mida pole see on netiühendus. Mind ei huvita nende koduleht, levikaart ega klienditeenindaja, mina saan oma teenuse täpselt nii nagu lepingus kirjas, probleemide korral helistan ja mulle ka vastatakse.
sinira kirjutas:Test 6 E44 Koerust keeras kihva Espoo E44 salvestunud kanalid m.h. nelonen ja MTV3 kadunud ja tagasi ei saa. Kas me selliseid sageduslube tahtsime?
Peale selle on TEST 6 QPSK mitte 64QAM. Pole varem olnud.
martinj kirjutas:... suund teletorn.
Imelik on see, et kui pildiga muxiide S on suurusjärgus 30-50 ja Q 70-90 (kellaaeg ja ilm), siis need TEST muxid tulevad sisse S vähemalt 50 ja üles ja Q100. Et kas siis Test muxide signaal on parem ...?
martinj kirjutas:Ja hetkel E28 Tallinna Q 20 ja pilt hakib, kuid testide Q rõõmsalt 100 .
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 29 külalist