mustkass kirjutas:energizer,lõpeta oma pikk mula ära,eks,seda paska ei viitsi keegi lugeda
soovitaks oodata mis uus aasta toob,ise küll ei kiirusta selle valimisega...
Esiteks pole mu postitus mõeldud sinule vaid sestonile ja teiseks, kas tõesti on nii raske taluda mõtet, et ei peagi eestimaist toetama, saab ka valida...
see, et valik on raske on isegi selge, 90% mu tuttavatest ei saa üldse aru, mis tulemas on, kõik lükkavad otsust edasi. Aga ettevaatust, kui otsust 10 detsembriks ei tee, oled üldteenuse peal seni, kuni valiku teed. Üldteenus aga, on vähegi suurema tarbimise korral suht kirves.
Ja kui sina otsustasid oodata, siis palun väga oota, aga pärast ära hala, et elektriarve suure tüki su rahakotist ära sõi...
Ja lõpetuseks, kui sa ei viitsi mu postitusi lugeda, ära loe, sa pole selleks üldsegi mitte kohustatud. Väga eestlase-lemmiktoit-on-teine-eestlane moodi suhtumine sinust, üldistad oma arvamuse järgi, kõik teised seisukohad on valed või p..k.
Ma ei pretendeerigi sellele et Elektrum sobib kõigile. Ei sobigi. Aga see on minu valik ja miks, sellest juba kirjutasin. Punkt.