Täname!
Viga parandatud.
Alustab uus IT-küsimusi koondav foorum itfoorum.ee!
Re: Alustab uus IT-küsimusi koondav foorum itfoorum.ee!
Aastat kokkuvõttev:
- Rebranding - nüüd itmaailm.ee
- Loodud portaal
- Uuendatud foorumi stiili modernsemaks
- Kahjuks eemaldatud iOS ja Android rakendused seoses vBulletini otsusega neid mitte enam toota.
- Lisatud Shoutbox foorumisse
- Ülemindud foorumitarkvarale XenForo, mis hõlbustab haldamist ja kasutajamugavust.
- Alates 08.03.2025 oleme Facebookis verified tähisega.
- Stripe ID-ga nüüd võimalik isik tuvastada. Oleme pannud Stripe ID foorumisse kuulutuste jaoks.
- palju muud veelgi tehtud, vigade parandusega tegeleb edasi 2026, mil täitub meil 5 aastat tegutsemisest.

Alates 1. veebruarist 2026 käivitame igakuise loosimängu, mis kestab kuni oktoobri lõpuni.
Kampaania info:
Algus: 1. veebruar 2026.
Auhind: Iga kuu üks 20 € e-kinkekaart.
Kestvus: Kuni 2026. aasta oktoobri lõpuni.
Sellega tähistame 2026. aastal 5 aastast siin ja seal kohalolekut.
Täpsem info foorum.itmaailm.ee.
Kampaania info:
Algus: 1. veebruar 2026.
Auhind: Iga kuu üks 20 € e-kinkekaart.
Kestvus: Kuni 2026. aasta oktoobri lõpuni.
Sellega tähistame 2026. aastal 5 aastast siin ja seal kohalolekut.
Täpsem info foorum.itmaailm.ee.
Tervist, head IT-huvilised ja foorumlased!
Mina olen itmaailm.ee foorumite haldaja. Soovin teiega jagada värskeid ja olulisi uudiseid meie kommuuni käekäigu kohta.
Viimase aja jooksul oleme võtnud ette suurema suurpuhastuse. Täna, 6. juuni 2026 seisuga, on itmaailm.ee läbinud põhjaliku uuenduskuuri ja optimeerimise. Meie eesmärk on pakkuda puhtamat, kiiremat ja sisukamat keskkonda.
Mis on muutunud?
Külasta meid: itmaailm.ee
Mina olen itmaailm.ee foorumite haldaja. Soovin teiega jagada värskeid ja olulisi uudiseid meie kommuuni käekäigu kohta.
Viimase aja jooksul oleme võtnud ette suurema suurpuhastuse. Täna, 6. juuni 2026 seisuga, on itmaailm.ee läbinud põhjaliku uuenduskuuri ja optimeerimise. Meie eesmärk on pakkuda puhtamat, kiiremat ja sisukamat keskkonda.
Mis on muutunud?
- Suurpuhastus ja värskendus: Koristasime portaali ja foorumi üleliigsest prahist. Uuendasime tarkvara ja muutsime disaini kaasaegsemaks.
- Foorumite arvu vähendamine: Koondasime teemasid. Sulgesime vananenud ja passiivsed alamfoorumid. Nii on fookus just sellel, mis on praegu IT-maailmas oluline.
- Konto kustutamine ilma vahendajata: Austame teie privaatsust ja aega. Lisasime seadetesse võimaluse oma konto ise täielikult kustutada. Te ei pea selleks enam moderaatoritele või administraatorile kirjutama.
Külasta meid: itmaailm.ee