Kuivõrd määramata pikkusega testperiood on tasuta, siis proovisin ka. Androidi äppi mul ei õnnestunud tõmmata, väidetavalt oli probleem telefoni resolutsioonis, mis oli liiga väike, et STV Go-d toetada. Küll saan aga vaadata kanaleid arvutist läbi lehekülje go.stv.ee . Üldiselt asi toimib, aga pildikvaliteet on küll seinast seina. Just vaatasin Setanta Sporti ja pilt oli täiesti korralik telekast tuntud SD, samal ajal kui TV6, Motors, History, Kidzone, Sony, ETV-d ... olid ikka parajad udukogud. Pildikvaliteeti kahjuks muuta ei saa, kuigi see on väga vajalik - mõni käib netis 3g-pulgaga, mõni 100 Mbit/s netiga. Helikeele vahetamise võimalus on mõistlik ja toimib.
Ehk siis küsimus on pildikvaliteedis, muidu toimib hästi. Eks igaüks teab, kas tal on sellist teenust vaja. Hind 2.50€ kuus STV klientidele on tegelikult odav (teistele 5€ kuus). Ise siiski ei maksaks selle eest, kuid telekavaatajaid stiilis "mul ei ole telekat vaja, sest ETV on nagunii netis nähtav" võib see paeluda küll.
Huvitav on ehk mainida, et vähemalt mul on menüü vene keeles ja ma ei näe küll kohta, kus seda saaks muuta.