Tasulised kanalid puuduvad
- mustkass
- Dissident
- On tänanud: 44 korda
- On tänatud: 59 korda
Re: Tasulised kanalid puuduvad
Vägisi tuleb meelde see aeg kui olid veel mpeg2 telekad ja suurem enamus ei saanudki neid korralikult koos neotion mooduliga tööle
tigekala kirjutas:Siin on 2 erinevat kasutajat abi palunud.
Esimene ( unreal) on seda teinud ainult 27. veebruaril ja arvatavasti ammuilma oma või oma vanemate probleemile lahenduse leidnud.
Teisele ( monitor) need soovitused ei sobi, kuna eemaldades conax mooduli ja tagasi pannes, kõik töötab.
Tiegkalal seekord õigus.
Samas mingit uuendust moodulit välja-sisse toimetades sekundite jooksul vastu ei võta. Hetkel on uuenduste "ring" maksimaalselt 15 min. Seega kestab uuenduse saabumine minuteid. Kui varem sellised probleemid puudusid, siis peab olema põhjus füüsilises kontaktis või ülekuumenemises. Mina katsetaks esmalt teise mooduliga.
buhh kirjutas:tigekala kirjutas:Siin on 2 erinevat kasutajat abi palunud.
Esimene ( unreal) on seda teinud ainult 27. veebruaril ja arvatavasti ammuilma oma või oma vanemate probleemile lahenduse leidnud.
Teisele ( monitor) need soovitused ei sobi, kuna eemaldades conax mooduli ja tagasi pannes, kõik töötab.
Tiegkalal seekord õigus.
Samas mingit uuendust moodulit välja-sisse toimetades sekundite jooksul vastu ei võta. Hetkel on uuenduste "ring" maksimaalselt 15 min. Seega kestab uuenduse saabumine minuteid. Kui varem sellised probleemid puudusid, siis peab olema põhjus füüsilises kontaktis või ülekuumenemises. Mina katsetaks esmalt teise mooduliga.
Ma ise kahtlustasin ka kuumenemist, sest mooduli momendiks eemaldamist ja kohe tagasi panemisel ei toimu uuendamist, peab ikka minuti vähemalt väljas olema, siis toimub, eks ma poovin järgmine kuu uue mooduliga.
Mul juhtus veebruaris sarnane lugu. Elasin oma pahameelt siis siin viewtopic.php?f=44&t=6791&p=155993#p155993 välja.
Starman tegi oma süsteemis mingi muudatuse, mille tulemusena vana kaart enam uuendusi enam vastu ei võtnud. Sain uue kaardi. Uue kaardiga ei hakanud, aga enam moodul tööle, tuli see ka välja vahetada. Tunnused olid samad - kui moodul välja võtta ja tagasi panna näitas paarkümmend sekundit ja jälle kinni. Nüüd peale kaardi ja mooduli vahetust enam probleeme olnud ei ole.
Starman tegi oma süsteemis mingi muudatuse, mille tulemusena vana kaart enam uuendusi enam vastu ei võtnud. Sain uue kaardi. Uue kaardiga ei hakanud, aga enam moodul tööle, tuli see ka välja vahetada. Tunnused olid samad - kui moodul välja võtta ja tagasi panna näitas paarkümmend sekundit ja jälle kinni. Nüüd peale kaardi ja mooduli vahetust enam probleeme olnud ei ole.
Kas Zoom TV kaardile saab kuidagi uuendusi ka koosluses GigaByte U8000 (või Hauppauge HVR-930C) + DVB Viewer + NewCS + kaardilugeja? Zuumbox on mul maal, hetkel aga olen linnas, pole kaarti üle kuu aja kasutanud ja eelpoolmainitud kooslus loobus töötamast - tõenäoliselt ei saa selle kaudu kaardile uuendusi.
- xxmen
- DigiTVfänn
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 25 korda
Uuendused tulevad, kui kliendina kasutada acamd`i. Teiste kohta minul kogemus puudub, aga mäletamist mööda WinCSC ei toiminud.
Serveriks sobib nii NewCS, kui Oscam, mõlemad suudavad Zuumi kaarti uuendada.ID-kaardi lugejas.
Serveriks sobib nii NewCS, kui Oscam, mõlemad suudavad Zuumi kaarti uuendada.ID-kaardi lugejas.
Tänud, mul ongi just WinCSC. Koduse kaabliga sain acamd kohe käima. Homme proovin ka Zuumiga, loodetavasti uuendab kaardi ära.xxmen kirjutas:Uuendused tulevad, kui kliendina kasutada acamd`i. Teiste kohta minul kogemus puudub, aga mäletamist mööda WinCSC ei toiminud.
acamd ja NewCSC kooslus uuendas kaardi paari minutiga. WinCSC-ga asi ei toiminud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 94 külalist