trt kirjutas: Kuidas on lood 2 kraadiste vahedega, kas koonilise otsaga mitme väljundiga pead mahuvad kõrvuti?
Mis oleks üldse see miinimum kraadivahe?Ja milliste lnb dega saavutatav?
trt kirjutas: Kuidas on lood 2 kraadiste vahedega, kas koonilise otsaga mitme väljundiga pead mahuvad kõrvuti?
pead jäävad peaaegu horisontaali keskel ja äärtes väiksema kaldega kui tavalise offseti ees + tugeva lörtsiga kaitseb esimene reflektor päid ja reflektorid ise on ikka päris püsti, kui mitte suurema kohta öelda, et vahib maha ... peade peale kogunev lumi ei ole ju segav ja "näod" jäävad puhtaks - ma olen 100% kindel, et eilse ilmaga ei oleks ma pidanud päid iga 20 minuti tagant lobjakast puhastama aga kes teab mis "ehhvekte" võib ilmneda ...faas kirjutas:Kuidagi tundub pilte jne vaadates: asja ehitus peaks soosima lume kogunemist peade peale ja panni ette.Kuidas ise vaadates tundub?
seston kirjutas:hakka või raha korjama tõesti.kas jutt käib 2,5 kilost ?Ei ole.100 euri + post.
seston kirjutas:hakka või raha korjama tõesti.kas jutt käib 2,5 kilost ?Ei ole.100 euri + post.
119 + 23 € on odavam kui Viljandis ?trt kirjutas:Isegi siin http://www.elektroni.fi/?product=12234 , kuigi 23% käibemaksuga, on ikkagi 700kr. võrra odavam kui Viljandis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist