1. leht 3-st

Telia

Postitatud: 07:50, 21 Jaan 2016
Postitas rait01
Nüüd elioni digi tv ka seal kus puutub kaabli ühentus.
Toimib 4g võrgu. Emt ja elion nüùd Telia
https://www.telia.ee/era/kodu

Re: Telia

Postitatud: 15:56, 21 Jaan 2016
Postitas Maalt
Kahjuks see päris nii ei ole. Ma proovisin, pakub minutv.ee varianti. Seal on täiesti teine programmivalik (näiteks TV3 ja TV6 puuduvad) ja midagi juurde noppida ei saa.

Re: Telia

Postitatud: 16:14, 21 Jaan 2016
Postitas valgekotkas
Telia kirjutas:TV3 ja TV6 lisanduvad, kui tellid juurde ka Telia koduinterneti

Re: Telia

Postitatud: 16:42, 21 Jaan 2016
Postitas mustkass
Jumal tänatud et see lilla värv on kadunud,see oli ikka jube küll :lol:

Re: Telia

Postitatud: 16:56, 21 Jaan 2016
Postitas dreamants
mustkass kirjutas:Jumal tänatud et see lilla värv on kadunud,see oli ikka jube küll :lol:

Noh kui meil seadused juba lillad, olgu siis kõik lilla, lipule ka sinise asemele lilla.

Re: Telia

Postitatud: 17:56, 21 Jaan 2016
Postitas satik
Kas see MinuTV töötab siis koos Arrise digiboksiga? Mõtlen panna ühenduse üles kus TV kasutaja aga ei tea maad ega mütsi netindusest ja arvutitest, seega kasutamine peab olema väga sarnane tavalisele (eetri)digiboksile. Kas see oleks nii?

Re: Telia

Postitatud: 18:54, 21 Jaan 2016
Postitas 0000
Kas see MinuTV töötab siis koos Arrise digiboksiga?

Ma ise testinud ei ole, aga vastus on jah. Ise loodan ühe teise karbi tuge ka veel (Apple TV), aga seda hetkel veel ei ole ja on kaalumisel (millisele platvormile MinuTV veel lisandub), nagu mulle öeldi.

Re: Telia

Postitatud: 19:36, 21 Jaan 2016
Postitas seeru
satik kirjutas:Kas see MinuTV töötab siis koos Arrise digiboksiga? Mõtlen panna ühenduse üles kus TV kasutaja aga ei tea maad ega mütsi netindusest ja arvutitest, seega kasutamine peab olema väga sarnane tavalisele (eetri)digiboksile. Kas see oleks nii?

Töötab spetsiaalse tarkvaraga Arrise boxiga.
Pidi töötama ka vanemate Motorolade peal kuid jube aeglaselt.
Arvata võib, et Arrise peal ka just ei lippa.

Re: Telia

Postitatud: 20:23, 21 Jaan 2016
Postitas aandra
Küsisin just Teliast, palju maksab mulle Tärkma külla nutiTV lahenduse saamine - vastus 3.000,00-30.000,00 eurot!
Täpse vastuse annavad 14 päeva jooksul. See nn. Elioni variant mind ei rahulda. Praegu on mul seal nn. 3G raadiotelefon (Telia) ja Elisa piiramatu mahuga superfast 4G internet. vajan seda töö pärast.

Re: Telia

Postitatud: 22:45, 21 Jaan 2016
Postitas satik
Huvitav kas Motorola 1903 vajab ka spetsfirmwaret et F4G süsteemis tööle hakkaks? Mul on omal selline ja saaks ehk üldist muljet testida enne kui krdile hinge müüks... :roll:

Re: Telia

Postitatud: 23:31, 21 Jaan 2016
Postitas seeru
Arvata võib, et see tarkvara laetakse boksi siis, kui teenus juba tellitud on. Aga vähemalt tavalise teenusega on nad siiamaani pakkunud 1 kuu prooviaega, kui ei sobi, siis saab raha tagasi.
Või siis oli vist nii, et sai kuu aega tasuta proovida.

Re: Telia

Postitatud: 16:57, 22 Jaan 2016
Postitas arkoko
Sisult küll kuulub "Midagi naljakat" rubriiki, aga ajaliselt siin on ka hea:
https://www.youtube.com/watch?v=NOrezSeAhVU

Re: Telia

Postitatud: 21:21, 25 Juul 2016
Postitas peeter3000
hv foorumist
nm:
see on kõigil nii. Tavaliselt kestavad head kiirused paar nädalat, kuni kuu. Kui "prooviaeg" läbi saab, siis edasi on "business as usual".
Mul oli Diil'i sarnane 20/5 pakett ja kuigi seda 20't ma eriti ei näinud, oli ~10Mbps enamvähem koguaeg olemas, aga maht sai pidevalt täis. Võtsin siis kevadel selle piiramatu 4G ja esimene kuu oli lust ja lillepidu. Kõik töötas nagu peab, ning kiirused olid 24/7 olemas. Siis millalgi käis mingi klõps ja nüüd on õhtuti hädine 5Mps alla. Kui teleka ka veel mängima paned, siis on surfamisega suht kitsas. Asukoht on sama, ruuter on sama, arvuti on endine, jne, jne. Panin välisantenni - signaal küll paranes, aga midagi muud ei muutunud. Rääkisin tuttavaga, kes oli just võtnud ka Telia piiramatu 4G, minust 800m eemal ja mastile võibolla mõnisada m lähemal. Tal praegu veel kõik korras ja 20/5 nagu raudnael igal õhtul olemas, kuigi ruuter toas laual ilma välisantennita. Ega keegi seda ei tunnista, aga mul hakkab tekkima mulje, et Telia paneb "sissesöödetud" klientidele mõne aja pärast lihtsalt mingisuguse madalama prioriteedi vms. Viimasel ajal on juba harjumuseks saanud enne pikemat teleka vaatamist üks speedtest teha, et kas on üldse mõtet ennast vihastama hakata.

indrekp vastus:
pole mõtet prioriteetidega mängida kui mastis ressurssi ju on :S milleks omale vajalikku klienti ärritada?
hetkeseisuga on kiirused sõltuvad tugijaama koormusest (täpsemalt vastava sageduse koormusest), leviparameetritest (täpsemalt mängivad need erinevate ilmastikuoludega juhul kui signaal või häired on piiripealsed) ning muidugi ka seadmetest, ruuter/antenn, mis tüüpi, mis häälestus jms.
esimese puhul valib tehnik kohapeal õige tugijaama ja õige sageduse ning teisel juhul paigaldab parima tulemuse saamiseks väliantenni. üsna vähestel on mast aknast ja kilomeetri kauguselt otse näha, seega väliantenn on ainus võimalus.
Muidu ei soovitaks aga Telia tehnikuga antenn ja selle tasuta paigaldus tundub sellisel juhul ainuõige. Kui selle vastu huvi puudub võib ise suvalisest eelmainitud odavportaalist selle antenni osta ja lihtsalt enamvähem õigesse suunda tulistada, sagedusi oskab teadjam ise ka katsetada, üks või teinevõi kolmas
Esimese lahenduse puhul on lihtsalt Telia täissupport olemas ja lokaliseeritakse arvutis koheselt kui seadmed Teliast pärit.

nm:
mis paneb sind arvama, et "mastis ressurssi ju on"? Minumeelest seda seal just ei ole, sest kõik sümptomid viitavad sellele. Pealegi ma ei saa aru, mis imeloom see Telia tehnik on, kes signaalid justkui imeväel kuskilt välja pigistab. Ma vehkisin selle antenniga ja kõigi kolme sagedusega seal katusel pool päeva. Mida ei ole, seda ei ole. Ainukese levialas oleva (lähima ja ühtlasi ka kõrgeima) masti signaal läks umbes antennivõimenduse (14dB) jagu paremaks, millest ma järeldan, et antenn ilmselt töötab. Mis aga eriti paremaks ei läinud on õhtune nett.

indrek:
tehnik teab kas sinna masti on pandud mõni lisasagedus või mis seis mastiga on, seda on võimalik uurida, kuna antennipaigaldus telia antennile on 1x tasuta siis ei ole ka probleemi kui tehnik oma pilguga üle vaatab. Niisama ei saa kunagi teada kas sai kõik proovitud või mitte.

nm:
mul ei ole mitte Telia antenn, vaid 2x suurema võimendusega, 2x suuremate gabariitidega ja 3x lühemate kaablitega antenn. Lisasagedustest rääkides, siis ma võtsin ratta ja sõitsin sinna masti alla. Pole seal mingeid muid antenne ega kaableid, kui ainult 800Mhz omad ja sellele vastavad ka praktikas tehtud katsetused, mille tulemusel on 1800Mhz signaal praktiliselt olematu. Selle sageduse peale fikseerides ta aegajalt küll näitab signaaliks (RSRP) -108dBm, aga ühendust käima (IP aadressi) ei saa. 800Mhz peal on -78 kuni -82. Ilma välisantennita (kuid ruuter õues maja otsa küljes) oli umbes -95dBm. Toas oli pigem -100dBm.

jne
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic ... 74#9136574

Re: Telia

Postitatud: 22:03, 25 Juul 2016
Postitas andres66
Koduinternet 20/5 välisantennita, toas ruuteril 4 pulka signaalitugevust ( oli viis pulka, kuniks ümberkaudsed puud lehte läksid)

See on siis 800 MHz pealt võtmine.

Pilt

Ülesmineku kiirus korralik, allalaadimine on viimase poole aastaga õhtuti kehvakeseks saanud, talvel oli enamasti 20/5 igal ajal.
Ju siis Põltsamaa linna rahavas telefonidega, tahvlitega ning linnalähedased nüüd ka 4G ruuteritega
jõudnud poole aastaga 800 MHz ressursi kooma tõmmata.
-------------------------------

Samal ajal välisantenniga, signaali enamasti neli pulka ruuteris näitamas ja teises sagedusalas, kas 1800 MHz või muu. (mul seda sagedusala vanem Huawei E5172 ruuter ei näita)
Mast on umbes 3km kaugusel ja Iskra välisantenn on 8m kõrgusel ning otsenähtavus mastiga on olemas.

Pilt

Pilt

Lubatud kiirused saab kätte ka tipptunnil, aga see on siis mitte-800Mhz ressursi kasutamine.
#################

*** võrdluseks nüüd hommikul kell 10, siis kui 4G kasutajaid on vähem, 800 MHz pealt toaantenniga on ka lubatud 'kuni 20/5' olemas -
Pilt

Re: Telia

Postitatud: 13:09, 15 Nov 2016
Postitas Raivo M
Uudis Teliast.
Küsimus: Kas Telia e-poes ja esinduste poodides müüdavatel uutel LG telekatel ei olegi enam Telia TV appi?

Vastus: Jah, uutel LG televiisoritel Telia TV äppi enam ei ole.Telia ja LG enam seda rakendust ei arenda.

Selline dialoog siis Telia klienditeenindusega täna hommikul.