1. leht 217-st

Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Postitatud: 16:58, 20 Sept 2006
Postitas dvbstats
Kuna pole seda Starmani uut digiboksi oma käega katsunud siis
esimestele avastajatele paar küsimust:
1) kas toetab ka DVB subtiitreid
2) kas boks on "lukkus" s.t. kas näeb ainult Starmani kaudu tulevaid
kanaleid või näeb ka näiteks Soome digi-tv'd.
See viimane küsimus võib veider tunduda aga iial ei tea mis marketingi
inimesed välja mõtlevad.

Arvestades firmat kellega koos seda teenust tehakse siis küsimus
müügiinimestele, millal koos televisiooniga internetti saab?
http://www.levira.ee/fl259est.html

Postitatud: 19:02, 20 Sept 2006
Postitas dvbstats
Tegelikult pole H.264 boksi teema siinolijate jaoks mingi probleem.

Pooled foorumlased ostavad esimesel võimalusel Dreambox 8000
ja seal on juba H.264 dekooder sees.
Kuna sinna läheb kaks tuuneri kaarti siis on võimalus üheks valida
maapealse digi-tv oma.
Vähemalt pildi peal on täitsa olemas
http://www.tecchannel.de/imgserver/bdb/ ... iginal.jpg

Selle info järgi on isegi juba müügil, 60 eurot
http://www.smartcard24.com/product_info ... cts_id=808

Ja kui hästi läheb on võimalus ka USB porti DVB-T vastuvõtja ühendada.

Sati pealt saaks siis kõike vaadata (k.a. HD) ja maapealt on kolm
kohalikku kanalit ka tasuta olemas. Lisaks ka lindistamisvõimalus.
Ja HDMI väljund.

Seda kõike muidugi juhul kui tootjafirma ei unusta H.264 SD tuge välja.


Kindlasti oleks paljude jaoks mõttekas juba praegu oma vana Dreambox
maha müüa, kui uus müüki jõuab langeb vana hind järelturul kaks korda.

Postitatud: 00:33, 21 Sept 2006
Postitas jyri403
Saatsin selle boksialase küsimuse praegu Starmanisse. Kunagi küsisin seda ka Roskalt. Tema väitis, et mpeg4 boksid näitavad mpeg2 pilti küll.
See on ka loogiline. Seda ma igaks juhuks ei küsinud, kas soomlased marketingi eesmärgil sihilikult blokeeritud on, milleks neile ideid anda.
Kui saan vastuse, annan teada. Ise vaatan soomlasi Maximumiga.
Tervisi!

Postitatud: 08:52, 22 Sept 2006
Postitas jyri403
Starman saatis mulle sellise vastuse:


> Uue põlvkonna digiboksid näitavad soome kanaleid ka vastava
> välisantenniga. Boxid
> oskavad dekodeerida nii MPEG2 kui MPEG4 videot. Tegu saab olema firma
> KAON boxidega.
>
>
> Parimate tervitustega
>
> AS Starman klienditeenindus
> Info 1770
> Faks 677 9901
> e-post: klienditugi@starman.ee
> http://www.starman.ee/

Seda ma arvasin.

Postitatud: 09:31, 22 Sept 2006
Postitas renee

Postitatud: 09:34, 22 Sept 2006
Postitas renee
pigem mpeg4 need
http://www.kaonmedia.net/eng/product/vi ... hp?seq=115

- Simultaneous 6 Record and 1 playback
- Selectable outputs 576I/720P/1080I display formats

nüüd siis tean, miks ma enne oma 42" uuema vastu ei vaheta kui suudan 1080p osta, kuigi see ka 1080i'ga fungab.

Postitatud: 09:40, 22 Sept 2006
Postitas a1

Postitatud: 09:49, 22 Sept 2006
Postitas renee
on jah sat, vajutasin mpeg4 peale

Postitatud: 12:41, 22 Sept 2006
Postitas renee
huvitav seal kano lehel ei ole veel ühtegi DVB.T mpeg4 PVR seadet, aga kui tuleb siis just see mis on DVB-S jaoks on vist kõige sarnasem tulevasele DVB-T kõvakettaga versioonile - millist just ise sooviks!

Postitatud: 13:03, 22 Sept 2006
Postitas dvbstats
Kas keegi sealt mpeg4 sd seadme leiab?

Postitatud: 17:52, 22 Sept 2006
Postitas jyri403
Uurisin ja puurisin ka seda KAON-i kodulehte, aga mpeg4 SD "pille" sealt küll ei leidnud, kõik olid HD-d, ülejäänud värgid mpeg2. Saatsin küsimuse Starmani digiboksi tüübi kohta. Kui vastuse sealt saan, annan teada.
Äkki on Leviral ja Starmanil mingi eri diil KAON-iga.

Postitatud: 21:54, 22 Sept 2006
Postitas a1
jyri403 kirjutas:Uurisin ja puurisin ka seda KAON-i kodulehte, aga mpeg4 SD "pille" sealt küll ei leidnud


Vabandust mu juhmust, aga mida see SD pill tähendab?
Need 2 linki, mis eespool tõin, ei ole pädevad?

Postitatud: 22:34, 22 Sept 2006
Postitas jyri403
"SD pill" on see tuuner, mis näitab tavaresolutsioonis TV pilti (720x576), HD tuuner on HDTV pildi vastuvõtmiseks.

Postitatud: 23:48, 22 Sept 2006
Postitas a1
jyri403 kirjutas:"SD pill" on see tuuner, mis näitab tavaresolutsioonis TV pilti (720x576), HD tuuner on HDTV pildi vastuvõtmiseks.


No ma ei saa aru, kõik HD pillid suudavad SD pilti näidata, milles probleem?

Postitatud: 02:02, 23 Sept 2006
Postitas jyri403
Minuarust probleemi pole. Point on selles, et HD masinad on SD omadest tunduvalt kallimad. See pole tõenäoline, et Starmani pakutavates 2000eek maksvates mpeg4/AVC boksides HDTV sees on.