4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

whiteknut
Uudistaja
Postitusi: 10
Liitunud: 23:51, 02 Apr 2011
    unknown unknown

4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas whiteknut » 13:05, 12 Jaan 2014

Sain oma uue boksi seadistatud Skitec HD Jobi (Openbox s4), diseqcisse lähevad 4 LNB´d , kui boks suudab vaid 3 ära tunda.
Milles võib probleem olla? Kui panna kaabel otse boxi (ilma diseqcita, siis signaal maksimum)) aga kui koos teistega läbi diseqci siis ainsana ei leia box seda signaali üles.
Teised on 0.8W 13E ja 19E, ning töötavad laitmatult.
Suurim erinevus on, et 4.8E lnb on twin (http://www.lobster.ee/sat/index.php?bm= ... nodeID=52)
Kas see võib põhjustada erinevusi diseqci läbimisel?

LAHENDUS : e4,8 töötas mul vaid läbi Diseqci esimese pesa (LNB1) miks seda ei tea..
Viimati muutis whiteknut, 18:45, 13 Jaan 2014, muudetud 1 kord kokku.

sanders
DigiTVfänn
Postitusi: 578
Liitunud: 15:25, 10 Veebr 2013
Asukoht: Põhja-Saaremaa
    unknown unknown
On tänanud: 14 korda
On tänatud: 7 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas sanders » 13:13, 12 Jaan 2014

Ma kunagi küsisin siit sarnast asja ja jamasin tükk aega, pärast tuli välja, et mul olid 4-st peast 3 sätitud teleka tuuneris Ku bandi peale, aga üks miskipärast C. Muutsin selle ka Ku-ks ja oli korras

Kasutaja avatar
mustkass
Dissident
Postitusi: 6350
Liitunud: 22:25, 14 Juul 2003
Asukoht: Fellin
    unknown unknown
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 10 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas mustkass » 14:13, 12 Jaan 2014

whiteknut kirjutas:Sain oma uue boksi seadistatud Skitec HD Jobi (Openbox s4), diseqcisse lähevad 4 LNB´d , kui boks suudab vaid 3 ära tunda.
Milles võib probleem olla? Kui panna kaabel otse boxi (ilma diseqcita, siis signaal maksimum)) aga kui koos teistega läbi diseqci siis ainsana ei leia box seda signaali üles.
Teised on 0.8W 13E ja 19E, ning töötavad laitmatult.
Suurim erinevus on, et 4.8E lnb on twin (http://www.lobster.ee/sat/index.php?bm= ... nodeID=52)
Kas see võib põhjustada erinevusi diseqci läbimisel?


Kui sul on 4,8e seadistatud tüüneri menüüst sama moodi nagu 0,8,13 ja 19e siis võib kahtlustada küll twini,aga proovi igaks juhuks teisest twini väljundist ka...
Vu+Solo2/Philips Cinema 21:9

85E 75E 68.2E 62E 60E 56E 55E 53E 52E 46E 45E 42E
39E 36E 31.5E 28E 23.5E 19,2E 16E 13E 10E 9E 7E
3E 4.8E 1.0W 4W 5W 27,5W 30W


Pilt

Pilt

Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin
Postitusi: 3393
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
Asukoht: põhjalätilähedal
    unknown unknown
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 17 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas valgekotkas » 14:33, 12 Jaan 2014

whiteknut kirjutas:Suurim erinevus on, et 4.8E lnb on twin (http://www.lobster.ee/sat/index.php?bm= ... &nodeID=52

lingil viidatu on ju circular ehk ringpolarisatsiooni lnb (36E vastuvõtuks) :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.


whiteknut
Uudistaja
Postitusi: 10
Liitunud: 23:51, 02 Apr 2011
    unknown unknown

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas whiteknut » 14:44, 12 Jaan 2014

sorri jah vale link sai.. http://www.lobster.ee/sat/index.php?bm= ... &nodeID=95 on õige.

whiteknut
Uudistaja
Postitusi: 10
Liitunud: 23:51, 02 Apr 2011
    unknown unknown

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas whiteknut » 14:44, 12 Jaan 2014

mustkass kirjutas:
whiteknut kirjutas:Sain oma uue boksi seadistatud Skitec HD Jobi (Openbox s4), diseqcisse lähevad 4 LNB´d , kui boks suudab vaid 3 ära tunda.
Milles võib probleem olla? Kui panna kaabel otse boxi (ilma diseqcita, siis signaal maksimum)) aga kui koos teistega läbi diseqci siis ainsana ei leia box seda signaali üles.
Teised on 0.8W 13E ja 19E, ning töötavad laitmatult.
Suurim erinevus on, et 4.8E lnb on twin (http://www.lobster.ee/sat/index.php?bm= ... nodeID=52)
Kas see võib põhjustada erinevusi diseqci läbimisel?


Kui sul on 4,8e seadistatud tüüneri menüüst sama moodi nagu 0,8,13 ja 19e siis võib kahtlustada küll twini,aga proovi igaks juhuks teisest twini väljundist ka...


Settingud samad ning proovisin vahetada neid väljundeid ei olnud abi.

Kasutaja avatar
elit
Digivanake
Postitusi: 2554
Liitunud: 02:00, 11 Jaan 2007
    unknown unknown
On tänatud: 7 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas elit » 15:38, 12 Jaan 2014

Kirjuta täpselt, mis setingud on pandud teiste sattide jaoks ja 4,8E -l.

Kui pole väga tülikas, siis proovi 4,8E kohal mõnda single LNB-d.

Missugust DiSEqC lülitit ja millise protokolliga kasutad?

Kasutaja avatar
mustkass
Dissident
Postitusi: 6350
Liitunud: 22:25, 14 Juul 2003
Asukoht: Fellin
    unknown unknown
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 10 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas mustkass » 16:00, 12 Jaan 2014

Proovi siis mõnda teist DiseqC auku näiteks 19,2e omasse 4,8e panna võib olla on sul see diseq sisend kutu...
Vu+Solo2/Philips Cinema 21:9

85E 75E 68.2E 62E 60E 56E 55E 53E 52E 46E 45E 42E
39E 36E 31.5E 28E 23.5E 19,2E 16E 13E 10E 9E 7E
3E 4.8E 1.0W 4W 5W 27,5W 30W


Pilt

Pilt

Kasutaja avatar
elit
Digivanake
Postitusi: 2554
Liitunud: 02:00, 11 Jaan 2007
    unknown unknown
On tänatud: 7 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas elit » 16:10, 12 Jaan 2014

Juhin tähelepanu, et tavaliselt DiSEqC lülitite LNB1 sisend on otseläbijooksuga.

St. teda läbiv signaal ei sõltu menüüs pandud seadistusest.

Pane 4,8E LNB kaabel lüliti sisendi LNB1 külge. Siis peaks tulema.
Kui ei tule, siis ei sobi millegi tõttu twin LNB.

Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake
Postitusi: 1677
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
    unknown unknown

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas Energizer » 19:46, 12 Jaan 2014

elit kirjutas:Juhin tähelepanu, et tavaliselt DiSEqC lülitite LNB1 sisend on otseläbijooksuga.

St. teda läbiv signaal ei sõltu menüüs pandud seadistusest.

Pane 4,8E LNB kaabel lüliti sisendi LNB1 külge. Siis peaks tulema.
Kui ei tule, siis ei sobi millegi tõttu twin LNB.


just. Mina kahtlustaksin, et kui kõik muud variandid (kaablite ringitõstmine teistesse sisenditesse, LNB väljundite või suisa LNB vahetamine) ei anna tulemusi, siis võib probleem olla tuuneri tarkvaras.
Teemaalgataja võiks kontrollida, kas kindlasti on kasutatava LNB mõlemad väljundid korras?
Ilmselt teist tuunerit kontrollimiseks ei ole- sel juhul, diseqC settingud uuesti üle kontrollida.
Mul on kogemus kus suure tuulega vupsas diseQc oma karbikesest välja, sedasi kaablite otsas tuule käes kõikudes põhjustas häireid, st signaali vahelduva eduga oli ja ei olnud. Seda mõlemast sisendist. Kontrollisin ühendused üle- korras.
Pärast lüliti fikseerimist oma pesasse, probleem kadus.
Seega ei teeks paha kaablite/ühenduste kontrollimise teostamine.

whiteknut
Uudistaja
Postitusi: 10
Liitunud: 23:51, 02 Apr 2011
    unknown unknown

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas whiteknut » 18:45, 13 Jaan 2014

Vahetasin e4,8 diseqci esimesse pessa (LNB1´ks) ning töötab. Huvitav igatahes.
Suured tänud abi eest.

Kasutaja avatar
mustkass
Dissident
Postitusi: 6350
Liitunud: 22:25, 14 Juul 2003
Asukoht: Fellin
    unknown unknown
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 10 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas mustkass » 21:20, 13 Jaan 2014

whiteknut kirjutas:Vahetasin e4,8 diseqci esimesse pessa (LNB1´ks) ning töötab. Huvitav igatahes.
Suured tänud abi eest.


Töötaks ka teistest pesadest,sul järelikult üks sisend diseq´il kutu,soovitan välja vahetada diseq et saaksid normaalselt kõiki satte tarbida
Vu+Solo2/Philips Cinema 21:9

85E 75E 68.2E 62E 60E 56E 55E 53E 52E 46E 45E 42E
39E 36E 31.5E 28E 23.5E 19,2E 16E 13E 10E 9E 7E
3E 4.8E 1.0W 4W 5W 27,5W 30W


Pilt

Pilt

whiteknut
Uudistaja
Postitusi: 10
Liitunud: 23:51, 02 Apr 2011
    unknown unknown

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas whiteknut » 21:47, 13 Jaan 2014

mustkass kirjutas:
whiteknut kirjutas:Vahetasin e4,8 diseqci esimesse pessa (LNB1´ks) ning töötab. Huvitav igatahes.
Suured tänud abi eest.


Töötaks ka teistest pesadest,sul järelikult üks sisend diseq´il kutu,soovitan välja vahetada diseq et saaksid normaalselt kõiki satte tarbida


Kahjuks ei ole nii.. ei töötanud ei teises ega kolmandas, kuid kõik teised LNB´d neis töötavad.
Minu juhul siis vast boxi viga, et nimetatud LNB (mis 4.8E peal) ära tunneb vaid diseqci esimeses augus (kõik augud töötavad, ning praegu tuleb sellest "kutust" august 0,8W)

Kasutaja avatar
Scott
Digivanake
Postitusi: 2062
Liitunud: 02:00, 22 Dets 2005
    unknown unknown
On tänanud: 26 korda
On tänatud: 27 korda

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas Scott » 23:51, 13 Jaan 2014

Vaata siis 4,8E seadistused tuuneris veelkorra üle. Esimeses töötab seepärast, et diseq jääb pingestamisel alati esimese sisendi peale. (Eespool kellegi mainitud läbijooks pole tehniliselt võttes siiski õige.)


1000

Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake
Postitusi: 1677
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
    unknown unknown

Re: 4.8E signaal kadunud pärast diseqcit

PostitusPostitas Energizer » 01:25, 14 Jaan 2014

Mul oli kunagi üks 2 väljundiga LNB- üks väljunditest läks 2 aastaga lihtsalt peesse. Kasutasin siis seda LNB-d Single LNB-na edasi. Enam pole tarvidust, kuna järkjärgult olen minemas Twin LNB-dele üle.

Endal 2 Kõnigi 4 sisendiga Switchi. Üks ühele telerile, teine teisele. 13E praegu Twin pea peal. Muretsetud Inverto panen Astrale, praegu ei viitsi ja ei karju appi kah.

minu lihtne seadistus on 22khz lülitus väljas, LNB toide sees. Äkki su LNB ei saa toidet? :roll: Ehk siis tuuneris settingud valed või ei jõua toide sinna diseqc sisendisse, kus su 4,8E ühendatud on...?

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.



Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist