Probleem 5300: peale softivahetust sagedus paigast

Kasutaja avatar
Gensoft
Edasijõudnu
Postitusi: 69
Liitunud: 17:37, 21 Aug 2003
    unknown unknown
Kontakt:

Probleem 5300: peale softivahetust sagedus paigast

PostitusPostitas Gensoft » 14:48, 05 Jaan 2006

Mul on nimelt probleem selles, et peale vale softivahetust (arvatavasti isegi päris võõra firma softi) on paigast sagedused, nimelt peab praegu õigest sagedusest maha lahutama 476 Hz. Probleem veel ka selles, et ma ei saa nyyd vaadata miskipärast kanaleid, mis jäävad alla 11 000 Hz.
Kas on kellelgi ideid, mis võiks olla abiks ?


ette tänades abi eest, Gen

Kasutaja avatar
Gensoft
Edasijõudnu
Postitusi: 69
Liitunud: 17:37, 21 Aug 2003
    unknown unknown
Kontakt:

PostitusPostitas Gensoft » 15:38, 06 Jaan 2006

paistab ,et ei taha keegi aidata :( või ei oska. Oskab äkki keegi öelda, kuhu pöörduda siis sellise probleemiga ?


gen,

Kasutaja avatar
Gensoft
Edasijõudnu
Postitusi: 69
Liitunud: 17:37, 21 Aug 2003
    unknown unknown
Kontakt:

PostitusPostitas Gensoft » 17:26, 06 Jaan 2006

softe olen proovinud peale lasta erinevaid, ja sama probleem.
mind huvitakski, kas on mingi osa flash`ist, mida ei saa lihtsalt yle kirjutada, või ,kas on võimalik seda resettida kuidagi.

Kasutaja avatar
carrierlost
Edasijõudnu
Postitusi: 56
Liitunud: 13:45, 17 Sept 2003
    unknown unknown

PostitusPostitas carrierlost » 17:41, 06 Jaan 2006

Vaata äkki üle Humaxis olevad LNB settingud. Äkki on sul see sagedus seal valeks läinud.

Proovi seda seal käsitsi muuta. Igal juhul peaks see, mida seal muudad seda nihet muutma. Ei mäleta kas tuli liita või lahutada, aga proovi ise läbi.

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.


Kasutaja avatar
Gensoft
Edasijõudnu
Postitusi: 69
Liitunud: 17:37, 21 Aug 2003
    unknown unknown
Kontakt:

PostitusPostitas Gensoft » 20:40, 06 Jaan 2006

nonde numbritega on asi samuti veider. osad kanalid tuleb panna 10750 ja osad 10600 ja osad universal.
Ma ise kahtlustan H/W probleemi, kahtlaselt tundub et probleem on ossilloskoopis seal sees, see seletaks sageduse konstantse muutuse. Samas jääb mulle selgusetuks, mis moodi võib flashimine muuta ossi sagedust.
Lootsin, et keegi on midagi taolist kogenud, siis ei pea hakkama ise tudeerima seda technical manuali täies mahus, kuid tundub, et ei pääse vist sellest.
:lol:

Oskab keegi ehk öelda mõnd kontakti, kes on uurinud lähemalt antud hummit, kellega saaks konsulteerida väheke.


tänud.

Kasutaja avatar
Gensoft
Edasijõudnu
Postitusi: 69
Liitunud: 17:37, 21 Aug 2003
    unknown unknown
Kontakt:

PostitusPostitas Gensoft » 12:51, 11 Jaan 2006

probleem lahendatud.

abi saadud foorumist http://www.humax-zone.net

tõelised tegijad seal foorumis. :P

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.



Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline