DVB-T2

Ja need skriinid Sinu hinnangul Rimas tõendavad mida? Jõks on close up ja terav, Kallas ja Helme mitte.
DVB-C bitikiirus on 17400, DVB-T2 oma 7600.Radionov kirjutas:Ja need skriinid Sinu hinnangul Rimas tõendavad mida? Jõks on close up ja terav, Kallas ja Helme mitte.
Jõks presidendiks.tigekala kirjutas:Aga sa paned spetsiaalselt Jõksist lähivaate ja Kallas-Helmest kaugeltvaate. Oleks ju võinud ka vastupidi panna...
Huvitav mis bitikiirus oleks Telia ETV HD kanalil?rimas kirjutas:DVB-C bitikiirus on 17400, DVB-T2 oma 7600.Radionov kirjutas:Ja need skriinid Sinu hinnangul Rimas tõendavad mida? Jõks on close up ja terav, Kallas ja Helme mitte.
Ja vahe on silmaga näha. Eriti just omasaadetel.
Kas keegi pakub välja, kuidas seda mõõta? Mul proua vahib ainult Telia kaudu ( meil on Motorola miskine väike kast (1920 ?), võrk sisse ja HDMI välja) meie 50" plasmat, pildi alusel võin öelda et väga hull ei ole ETV1HD ja ETV2HD peal, aga miskipärast samad kanalid DVB-C kaudu läbi DM7020HD vastuvõtja ning teleka HDMI sisendi näevad tunduvalt paremad välja.mustkass kirjutas:Huvitav mis bitikiirus oleks Telia ETV HD kanalil?rimas kirjutas:DVB-C bitikiirus on 17400, DVB-T2 oma 7600.Radionov kirjutas:Ja need skriinid Sinu hinnangul Rimas tõendavad mida? Jõks on close up ja terav, Kallas ja Helme mitte.
Ja vahe on silmaga näha. Eriti just omasaadetel.
Telia ETV(2) HD bitikiirus peaks olema umbes sama Levira omaga. VLC-ga peaks selle kätte saama.Henkka kirjutas:Kas keegi pakub välja, kuidas seda mõõta? Mul proua vahib ainult Telia kaudu ( meil on Motorola miskine väike kast (1920 ?), võrk sisse ja HDMI välja) meie 50" plasmat, pildi alusel võin öelda et väga hull ei ole ETV1HD ja ETV2HD peal, aga miskipärast samad kanalid DVB-C kaudu läbi DM7020HD vastuvõtja ning teleka HDMI sisendi näevad tunduvalt paremad välja.mustkass kirjutas:Huvitav mis bitikiirus oleks Telia ETV HD kanalil?
Nuh minu laptopi ekraanil on mõlemad salvestised igati OK. Ilmselt 50" ekraanil võib olla miskine vahe (kui on?)tigekala kirjutas:https://youtu.be/mTSV0rYkwrU
---------------------------------------
https://youtu.be/qJBYHb1-uzY
No nii - teadjamehed, kumb on kumb ?
Minu arvates - bitrate ei määra üldse midagi. Teada on - ERR-ist saabub see Levira-sse hoopiski 30 megase striimina.
VLC näitab 7600rimas kirjutas:Telia ETV(2) HD bitikiirus peaks olema umbes sama Levira omaga. VLC-ga peaks selle kätte saama.Henkka kirjutas:Kas keegi pakub välja, kuidas seda mõõta? Mul proua vahib ainult Telia kaudu ( meil on Motorola miskine väike kast (1920 ?), võrk sisse ja HDMI välja) meie 50" plasmat, pildi alusel võin öelda et väga hull ei ole ETV1HD ja ETV2HD peal, aga miskipärast samad kanalid DVB-C kaudu läbi DM7020HD vastuvõtja ning teleka HDMI sisendi näevad tunduvalt paremad välja.mustkass kirjutas:Huvitav mis bitikiirus oleks Telia ETV HD kanalil?
No päris nii nüüd ka ei saa öelda. Kui ikka ratet rohkem, siis võib eeldada, et videole on ikka ka jäetud ressurssi.tigekala kirjutas: Bitikiirused...
Satelliidid DVB-C ja DVB-T2 puhul on juhuslikud. Ühesõnaga - tekib ühine kanalinimekiri DVB-S/S2, DVB-C ja DVB-T/T2 kanalitest.Тюнер определится, как одиночный. В его настройках для S2 выбираете нужный спутник,
назначаете LNB 1 и выставляете правильные значения гетеродина.
Для С и Т2 выбираете любой другой спутник, назначаете LNB 2 и выставляете значения
гетеродина 00000, 00000, 00000.
При сканировании С и Т2 к нужной частоте добавляете 1, т.е. если 602 МГц, то 1602.
Отличие в значении инверсии, для С - выключена, для Т2 - включена.