Tere...
Et selline küsimus!Ma tahaks osta endale teist tüünerit,kuna nüüd ei saa humaxiga prantsuse kanaleid ja mõningaid kanaleid vaadata.Ja küsimus nagu olekski ,kas on võimalik ühe taldriku alla panna kaks tüünerit,et selle humaxiga vaataks neid mida saab vaadata ja teise tüüneriga vaataks siis neid prantsuse kanaleid ja muud?????????????????
Ette tänades.!!!
ühe taldrikuga + 2 tüünerit????????
Re: ühe taldrikuga + 2 tüünerit????????
Hei!
Hmm... Selleks tuleks teha üks lisa kaabel, mis läheb siis sinu olemasoleva Humax'i LNB out'ist teise tüüneri LNB in'i. Kui saladus pole, siis mis hummyga tegu on? Äkki oleks mõistlikum talle mingi korralik cam muretseda (näiteks dragon)...
iCE
jordan kirjutas:Et selline küsimus!Ma tahaks osta endale teist tüünerit,kuna nüüd ei saa humaxiga prantsuse kanaleid ja mõningaid kanaleid vaadata.Ja küsimus nagu olekski ,kas on võimalik ühe taldriku alla panna kaks tüünerit,et selle humaxiga vaataks neid mida saab vaadata ja teise tüüneriga vaataks siis neid prantsuse kanaleid ja muud?????????????????
Ette tänades.!!!
Hmm... Selleks tuleks teha üks lisa kaabel, mis läheb siis sinu olemasoleva Humax'i LNB out'ist teise tüüneri LNB in'i. Kui saladus pole, siis mis hummyga tegu on? Äkki oleks mõistlikum talle mingi korralik cam muretseda (näiteks dragon)...
iCE
- gasth404
- DigiTVfänn
- On tänanud: 13 korda
- On tänatud: 6 korda
Mul on ka üks VA-ACE, proovisin kas sellele midagi uut leiaks aga peale via1 + vabade kanalite lahendust ei olnud. Kuid kui kahe teleka juurde tahad tasub ikkagi twin-LNB panna eestis saad selle 600-ga kätte (oomi-s) interneti sat poodides on muidugi 20 EUR-ga aga seal tuleb saatekulu teist sama palju juurde. Muidugi kui tüünerit ka ostad siis igal juhul tasub netist sest tüünerid on seal ka vähemalt kolmandiku odavamad kui siin. Samas tasuks ka perspektiiviga mõelda sest 4-ne satipea on vaid mõned EUR-d kallim aga kui kunagi tahad midagi veel külge panna( nt. arvutit või veel tüünereid ostad )on ta juba olemas.
VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist