1. leht 1-st

VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 20:43, 04 Sept 2020
Postitas rootsikunn

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 21:22, 04 Sept 2020
Postitas mustkass
Hea tuuner aga ei pakuta midagi muud kui FBC tuunereid enam uutele Vu-dele
Isegi dreamidele on olemas DVB-S2X ilma FBC-ta kahju.

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 21:37, 07 Sept 2020
Postitas Sihi
mustkass kirjutas:Hea tuuner aga ei pakuta midagi muud kui FBC tuunereid enam uutele Vu-dele


Hari mind veidi. Mis on FBC-s halba? Kas FBC tähendab full-band-capture e. kogu bändi haarav? Ootan Duo4K dual varianti (T2 + S2) juba pikemat aega. Üks halb asi on muidugi T2 vastuvõtjal on ainult antenni sisend. Ei ole loop võimalust e. edasi telekasse ka kaabliga viia.

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 22:47, 07 Sept 2020
Postitas mustkass
Sihi kirjutas:
mustkass kirjutas:Hea tuuner aga ei pakuta midagi muud kui FBC tuunereid enam uutele Vu-dele


Hari mind veidi. Mis on FBC-s halba? Kas FBC tähendab full-band-capture e. kogu bändi haarav? Ootan Duo4K dual varianti (T2 + S2) juba pikemat aega. Üks halb asi on muidugi T2 vastuvõtjal on ainult antenni sisend. Ei ole loop võimalust e. edasi telekasse ka kaabliga viia.


https://www.avforums.com/threads/how-do ... k.2128983/

siin sellest juttu loe ise
veel FBC tuunerite signaalitugevus 15-25% väiksem kui DVB-S2 või DVB-S2X omadel

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 09:11, 08 Sept 2020
Postitas gasth404
Sihi kirjutas:... Üks halb asi on muidugi T2 vastuvõtjal on ainult antenni sisend. Ei ole loop võimalust e. edasi telekasse ka kaabliga viia.
see küll tõsi pole. saad ikka edasi telekasse viia
image_12694_1_210x210.jpg

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 09:19, 08 Sept 2020
Postitas Sihi
Selle kohta teatas HM Sat eile järgmist:
Sorry – T2 Tuner has only one input.
Mit freundlichen Grüßen/Best Regards

Kuigi, jah, selline tüüner on tõepoolest olemas.

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 09:34, 08 Sept 2020
Postitas erik25
"Input'e" ongi üks.. aga loop out ju ka olemas.. Ilmselt nad said küsimusest valesti aru vms..

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 09:55, 08 Sept 2020
Postitas Sihi
gasth404 kirjutas:
Sihi kirjutas:... Üks halb asi on muidugi T2 vastuvõtjal on ainult antenni sisend. Ei ole loop võimalust e. edasi telekasse ka kaabliga viia.
see küll tõsi pole. saad ikka edasi telekasse viia
image_12694_1_210x210.jpg


Sain just praegu info, et see tüüner ei tööta koos Duo4K-ga.

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 10:14, 08 Sept 2020
Postitas tigekala

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 11:13, 08 Sept 2020
Postitas gasth404
Sihi kirjutas:Sain just praegu info, et see tüüner ei tööta koos Duo4K-ga.

huvitav mis põhjusel HM Sat teda siis selles confis pakub kui ei tööta
VU+ Duo 4K SE 1x DVB-S2X FBC Twin / 1x DVB-T2 Dual Tuner

Edit :
tundub jahet erinevalt Ultimost läheb sinna ainult see
image_13297_1_251x251.jpg

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 06:39, 21 Sept 2020
Postitas tigekala
Pikem jutt ja video SIIN. Eeldab kirillitsa ja vene keele oskust.

Re: VU+ Duo 4K SE

Postitatud: 18:48, 08 Okt 2020
Postitas rootsikunn