VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast
Postitusi: 383
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
Asukoht: Väike-Maarja
    Windows 10 Chrome
On tänatud: 5 korda

VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas jyrts » 13:16, 14 Veebr 2019

Proovisin VU+ Zero 4K peal käima saada NTV ja Tricolor originaal moodulit vaatajakaardiga.
Mõlema mooduli tunneb ära, näitab et ka kaart korras aga samas pilt ikka must.

Kas pean OpenATV 6.2 asemel kasutusele võtma OpenPLI 6.2 ja juurde panema veel selle ciplushelper plugina või mis valemiga pildi ette saan? Saan aru, et probleem on mooduli ja vastuvõta vahelises kommunikatsioonis (sõltub kas kasutada NEOTION/SMIT moodulit ja mis CI versiooniga tegu?)
Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 36E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E; 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K

Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast
Postitusi: 383
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
Asukoht: Väike-Maarja
    Windows 7 Chrome
On tänatud: 5 korda

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas jyrts » 23:01, 15 Veebr 2019

Pildi sain ette, kui:
1. Panin peale OpenPLi 7 image (https://openpli.org/download/)
2. Laadisin arvutisse alla failid enigma.pyo ja enigma2 (https://github.com/Ednaz/e2binary pealt vastavalt OpenPLi versiooni ja boxi tüübi järgi)
3. Failide boxi tõstmiseks peatasin esmalt Enigma (init 4)
4. Kirjutasin olemasoleva binaari üle kaustas /usr/bin/ ja panin õigsed tagasi (chmod 755 /usr/bin/enigma2)
5. Kirjutasin faili Enigma.pyo üle kaustas /usr/lib/enigma2/python/
6. reboot
Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 36E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E; 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K

taaviu
Edasijõudnu
Postitusi: 33
Liitunud: 08:41, 16 Nov 2020
    Windows 10 Chrome
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 2 korda

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas taaviu » 21:11, 09 Jaan 2021

Kas see on ainuke moodus?
On seal vahet kas panna kaart masinasse lihtsalt või läbi CI mooduli?
Mul masinaks VuDuo OBH ja samuti tricolori kaart jutule ei võta.......

err23
Entusiast
Postitusi: 453
Liitunud: 16:17, 25 Nov 2013
    Linux Chrome
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 22 korda

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas err23 » 14:22, 10 Jaan 2021

Minu teada üheski Enigma2 masina kaardilugejas Tricolori kaart otse ei tööta. Tricolori kaarti peab ikka koos nende CI+ mooduliga kasutama.
Õpetusi, kuidas moodul sinu tuuneris käima saada, on venelaste foorumid täis.

Endal mul ühtegi VU+ vastuvõtjat ei ole, seetõttu täpset juhist ei oska anda.
36E 28E 23.5E 19E 16E 13E 9/10E 7E 5E 3E 1W

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.


taaviu
Edasijõudnu
Postitusi: 33
Liitunud: 08:41, 16 Nov 2020
    Android Chrome
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 2 korda

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas taaviu » 14:37, 10 Jaan 2021

Mul olemas nii moodul kui kaart. Masin tunnistab kaarti küll, aga Tricolori kanaleid ei ava. Eks kaevan foorumites ringi nüüd :D

Kasutaja avatar
masa
Entusiast
Postitusi: 122
Liitunud: 09:48, 17 Okt 2003
    Windows 10 Chrome
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 kord

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas masa » 14:48, 10 Jaan 2021

dm920, openATV6.4, tricolorCI+kaart. kasutusel CI+ 1.3, tee veel CI assignmenti alt provideri(antud juhul Tricolor) lisamine. Common interface menüüst veel on High bitrate support - yes (ei tea kas vajalik). Lähed tricolori kanalile, peab hakkama moodulil roheline põlema punase asemel, kui ei hakka- common interface menüüst reset ja init. kui roheline põleb aga pilti pole, otsib ilmselt koode, oota kuni tund.

taaviu
Edasijõudnu
Postitusi: 33
Liitunud: 08:41, 16 Nov 2020
    Windows 10 Chrome
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 2 korda

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas taaviu » 15:14, 10 Jaan 2021

masa kirjutas:dm920, openATV6.4, tricolorCI+kaart. kasutusel CI+ 1.3, tee veel CI assignmenti alt provideri(antud juhul Tricolor) lisamine. Common interface menüüst veel on High bitrate support - yes (ei tea kas vajalik). Lähed tricolori kanalile, peab hakkama moodulil roheline põlema punase asemel, kui ei hakka- common interface menüüst reset ja init. kui roheline põleb aga pilti pole, otsib ilmselt koode, oota kuni tund.


Mul küll vanem moodul ilma tuleta ja tegin juba ennem need provideri asjad ära. Nüüd läks aega mööda ja no üllatus üllatus, TÖÖTAB :D
Kas Vu+ võimaldab samaaegselt kasutada ka mitut moodulit? (EDIT: millegipärast hakkasid tööle kõik moodulid ise :D )
Sul pole õigusi, et siin postituses manuseid näha

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.



Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist