VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast
Postitusi: 312
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
Asukoht: Väike-Maarja
    Windows 10 Chrome
On tänatud: 1 kord

VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas jyrts » 13:16, 14 Veebr 2019

Proovisin VU+ Zero 4K peal käima saada NTV ja Tricolor originaal moodulit vaatajakaardiga.
Mõlema mooduli tunneb ära, näitab et ka kaart korras aga samas pilt ikka must.

Kas pean OpenATV 6.2 asemel kasutusele võtma OpenPLI 6.2 ja juurde panema veel selle ciplushelper plugina või mis valemiga pildi ette saan? Saan aru, et probleem on mooduli ja vastuvõta vahelises kommunikatsioonis (sõltub kas kasutada NEOTION/SMIT moodulit ja mis CI versiooniga tegu?)
36E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E; 0.8W; 4W
VU+ Solo 4K

Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast
Postitusi: 312
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
Asukoht: Väike-Maarja
    Windows 7 Chrome
On tänatud: 1 kord

Re: VU+ Zero 4K ja CAM mooduli sobitamine

PostitusPostitas jyrts » 23:01, 15 Veebr 2019

Pildi sain ette, kui:
1. Panin peale OpenPLi 7 image (https://openpli.org/download/)
2. Laadisin arvutisse alla failid enigma.pyo ja enigma2 (https://github.com/Ednaz/e2binary pealt vastavalt OpenPLi versiooni ja boxi tüübi järgi)
3. Failide boxi tõstmiseks peatasin esmalt Enigma (init 4)
4. Kirjutasin olemasoleva binaari üle kaustas /usr/bin/ ja panin õigsed tagasi (chmod 755 /usr/bin/enigma2)
5. Kirjutasin faili Enigma.pyo üle kaustas /usr/lib/enigma2/python/
6. reboot
36E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E; 0.8W; 4W
VU+ Solo 4K


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist