14. leht 17-st

Re: Diablo CAM

Postitatud: 08:55, 11 Veebr 2011
Postitas aandra
Diablo 2 ongi ainult "professional"
Tavalisest Diablost on erinevus üpris suur. On uus protsessor. Mälu ka rohkem.
Ka avab ta veidi rohkem kanaleid oma emuga. Nt. Sveitsi HD kanali ka ka ülejäänud SR ja TSR kanalid. Nädala alul lubati foorumis (diablo), et on uusi asju tulemas Diablo 2 prafessionalile.
Viimane soft avab, kui õiged võtmed:
• Bulsatcom/Polaris OK (39°E)
• Ant-1 Europe OK (39.0°E)
• Kabel Deutschland (Nagravision2 "Digital Free" Channels) OK (23°E)
• ORF Digital/AustriaSat OK (19°E)
• Canal+ Netherlands OK (19°E) ->(Basic Mediaguard Pack Only)
• SRG SSR Swiss OK (13°E) ->Diablo 2/Ipnosys
• RaiSat OK (13°E) ->Seca (fun/gold) Card
• Mezzo OK (13°E)
• TV Globo Internacional OK (13°E)
• British Telekom (Disney) OK (9°E)
• Kingston & Arqiva (hustler) OK (4.8°E)
• Mediatech OK (4°W) ->Seca (fun/gold) Card
• Biss OK (provider in forty keys included)

Canal+ NL (0622/0000) Irdèto 2 03 Key (19°E)

Re: Diablo CAM

Postitatud: 21:24, 11 Veebr 2011
Postitas rolks
peax siis soetama selle isendi.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 23:21, 12 Veebr 2011
Postitas ragnar
Tere.Aru ma ei saa mis vahet on Diablo wifi ja Diablo2 vahel.Esimesele läheb selga Underwolrd ja teisele Ipnosys.Krt mõlemad avavad ju samasid asju :cry: Diablo wifi suudab vist enamat kaa? Kui sain millestki valesti aru siis PM aitab :oops:

Re: Diablo CAM

Postitatud: 06:50, 13 Veebr 2011
Postitas tigekala
Diablo WiFi saab CS-iga hakkama.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 10:19, 13 Veebr 2011
Postitas 0000
Kõik need Diablod on selged nagu viis sõrme. Igalühel on omad head ja vead, sõltub milleks kasutada soovitakse. Kui rääkida Duolabsi toodangust siis qbox on parem valik, selle wifi moodul on NB! oluliselt parema ühendusega (kui me räägime wifist kui ühendusest). Igaühel neist on omad hädad ja põhiline on oskused, mida algajatel pole. Ka on siin need nüansid et on asju millest ei räägita ja see osa tuleb omal ise leiutada ja see pole lihtne. Diablo2 pidavat kuumenema aga sellekohta oskab ehk mõni rohkem öelda kui mina kes ma olen seda ainult korraks testinud. Oma silm on kuningas.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 11:19, 13 Veebr 2011
Postitas aandra
Kuumeneb küll aga kõik CI moodulid kipuvad kuumenema, kui tüüneri esikaas (kui see olemas), kinni panna. Eriti hull on siis, kui 2 on moodulipesa ja eriti "soojaks" läheb ülemise mooduli kliima. Mul on isegi MTV kaart conax-i moodulisse praktiliselt kinni sulanud. Pidin avama noaga mooduli, et kaart kätte saada. Nüüd ei sule ma kunagi tüüneri moodulipesade ees kaant.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 21:43, 16 Veebr 2011
Postitas andrus
Wabandan juba ette kui midagi enne on räägitud aga küsimus selline:
Et kui on Vantage 7100TS tuuner ja Diablo WIFI + CAS 3+programmer, siis mida sellega antud hetkel vaadata saab. Olen ajast maha jäänud ja 2 aastat Starmani analoogkaabli otsas elanud.
Nüüd Back to the Roots ja peab vaba tehnika jälle üles soojendama.
Kui on tundlikku infot, siis PS abiks. c* pole eelnevalt tegelenud, kuna ei saanud WIFIt tööle ruuteri vea tõttu. Net hakkab tulema üke WIMAXi. Huviks siis filmid ja muu meelelahutus. Oleks hea kui keegi õige suuna annab...

Re: Diablo CAM

Postitatud: 21:49, 16 Veebr 2011
Postitas faas
Raud Sulle piire ei sea :) Edasi mina ei tea :oops: aga teoreetiliselt kõik mis saada võimalik.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 21:56, 16 Veebr 2011
Postitas andrus
faas kirjutas:Raud Sulle piire ei sea :) Edasi mina ei tea :oops: aga teoreetiliselt kõik mis saada võimalik.


Justjust. enda peakolu soft vaja programmeerda ümber smile14

Re: Diablo CAM

Postitatud: 11:11, 05 Apr 2011
Postitas ragnar
Tere.Kas keegi on proovinud Diablo 2le peale panna Ipnosys 031 te?Mul selline jama,et nii kui hakkad seda peale laskma ütleb File not correct.Nüüd väljas 032 ja sellega sama jama,kõik eelmised ka 030 läheb ilusti peale.Oskab äkki keegi targem kommenteerida milles point.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 16:27, 05 Apr 2011
Postitas valdek
Kasuta uut CAS Studio v.9.0.1 ja kõik ok.Väljas uus Ipnosys 032 kõik toimib.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 20:29, 06 Apr 2011
Postitas andrus
Omaltpoolt veel niipalju, et 9.0.0 versiooniga hakkas nutt ja hala.... No ei võta Diablo WIFId omaks.. Timeout ja not connected.. 9.0.1 versioon aga tundis juba ära...
Ja sama lugu oli ka 8.7.1 ja muude vanemate versioonidega. Uuemaga jupsis ka, aga vähem. Kui ühendus olemas, siis olemas :) smile14

Re: Diablo CAM

Postitatud: 15:11, 07 Apr 2011
Postitas ragnar
Tere.Mul toimetas 8.7.1 nii D2 kui ka DWIFid puhul küll ideaalselt,nüüd lasin peale selle viimase 9.0.1. Ipnosys 0.32 läks peale nigu lupsti,aga avab ainult Austriasati 19E pealt.

Re: Diablo CAM

Postitatud: 08:35, 14 Apr 2011
Postitas margusten
Underworld 2.14

What's new?
Fixed Humax iCord HD
Fixed TopField SBP-2100 CI+ (Leave AUTO PMT Off for this receiver)
Added an extra menu to adjust the HD channels rate. May be needed on some receivers.
Some other minor bug are fixed.

Tekkis juurde üks uus menüü kus saab streami kiirust reguleerida.
Kas see on vajalik video streami vaatamiseks arvutiga üle WIFI ?

Video Streaming from D-Module Wi-Fi to the PC.


Wi-Fi bridge allows the user to send the Transport Stream directly to the PC to be viewed with VLC (http://www.videolan.org/vlc/) and perform eventually the Personal Video Recording (PVR). This function may be limited to encrypted channels only because some receivers are not sending the Transport Stream flow to the Common Interface as it is not encrypted (Free To Air).

Et siis kodeeritud kanaleid nagunii arvutist ei näe või on see nüüd võimalik?

Re: Diablo CAM

Postitatud: 09:20, 14 Apr 2011
Postitas ziege
Lihtsalt infoks et proovisin seda wifi moodulit LGplasmas ja Sony LED-s - töötab ideaalselt kohalike operaatorite pakettidega ( nii DVB-T kui ka DVB-C ) .