tiit26 kirjutas:Mis nalja see Viasat nüüd teeb, tahab kolme kuu makseid, ehk siis november, detsember, jaanuar. Mis õigusega nad ettemaksu nõuavad, täitsa p...ses firma ikka
Sealt nad tulid ja sinna nad lähevad!
tiit26 kirjutas:Mis nalja see Viasat nüüd teeb, tahab kolme kuu makseid, ehk siis november, detsember, jaanuar. Mis õigusega nad ettemaksu nõuavad, täitsa p...ses firma ikka
Sculder kirjutas:Varsti peaks lisanduma Viasat Hockey kanal ka Eesti vaatajatele, kodulehel on juba nimekirjas http://www.viasat.ee/kanalid/ (ei saa ise järele vaadata kas juba pilt ees sest pann lumine )
ziege kirjutas:NHL, Rootsi liiga ja KHL ( vene liiga? ). Soome liiga URHO-st peal.
Sculder kirjutas:Varsti peaks lisanduma Viasat Hockey kanal ka Eesti vaatajatele, kodulehel on juba nimekirjas http://www.viasat.ee/kanalid/ (ei saa ise järele vaadata kas juba pilt ees sest pann lumine )
9.2. Kliendil on õigus Leping igal ajal ilma etteteatamistähtajata üles öelda, teatades ülesütlemisest Viasatile kirjalikult. Soodustusperioodi jooksul Lepingu ülesütlemisel (sõltumata põhjusest) on Klient kohustatud kogu Soodustuse Viasatile hüvitama (tagasi maksma).
raitm kirjutas:Lepingu lõpetamisest...kuidas seda oleks kõige valutum teha?
Soodusperiood lõppeb alates 01.03.2010. Kuna Vias*t arveldab ettemaksuga on mul teeenus makstud kuni 28.02.2010 ja peaksin saama tasaarvelduse kaardihooldustasu näol.
Loen tingimustest välja:9.2. Kliendil on õigus Leping igal ajal ilma etteteatamistähtajata üles öelda, teatades ülesütlemisest Viasatile kirjalikult. Soodustusperioodi jooksul Lepingu ülesütlemisel (sõltumata põhjusest) on Klient kohustatud kogu Soodustuse Viasatile hüvitama (tagasi maksma).
Kui nüüd tähte närida, siis ma ei tohiks soodusperioodi jooksul iitsatada ka, et soovin lepingut lõpetada? Isegi kui soovin lõpetada alates soodusperioodi lõpust.
Tohid ikka. Teavita Viasat'i, et lõpetad lepingu alates 01/03/2010.raitm kirjutas:Lepingu lõpetamisest...kuidas seda oleks kõige valutum teha?
Kui nüüd tähte närida, siis ma ei tohiks soodusperioodi jooksul iitsatada ka, et soovin lepingut lõpetada? Isegi kui soovin lõpetada alates soodusperioodi lõpust.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 106 külalist